Ένα από τα δυνατά "όπλα" του ANT1 για το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα το "Dancing With The Stars". Στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν φέτος το Survivor να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού επενδύοντας σε προϊόντα δοκιμασμένα -ή όχι- και σίγουρα πολύ ελκυστικά!

Όπως αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης στο "Niko-Polis Blog",από την πρώτη στιγμή στο κανάλι ήθελαν πολύ τη Δέσποινα Βανδή για την παρουσίαση, αφού η Δούκισσα Νομικού μπαίνει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η Ζέτα Μακρυπούλια θα κάνει άλλο show, βρετανικής έμπνευσης, με τον Νίκο Μουτσινά. Η Δέσποινα, αν και είχε δει θετικά την ιδέα, είχε αρνηθεί για πρακτικούς λόγους, αφού τις Κυριακές θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις του Mamma Mia.

Έτσι λοιπόν, αντί να στραφούν σε αναζήτηση άλλης παρουσιάστριας, φαίνεται πως στράφηκαν σε αναζήτηση άλλης μέρας! Δεν αποκλείεται λοιπόν, το νέο, εντελώς ανανεωμένο DWTS (θα έχει νέο πλατό που θα θυμίζει... Eurovision) να μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και τις Κυριακές να βγαίνει το show του διδύμου Μακρυπούλια- Μουτσινά, όπως είχε ανακοινωθεί στην αρχή της φετινής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για απλές σκέψεις και σε καμία περίπτωση τελική απόφαση!

1 σχόλιο:

Steve 13 είπε...

Η σκορδα θα το παρουσιαζει??