Δέχτηκε πρόταση και για το DANCING και για το SURVIVOR!

σε ποιο από τα δύο σόου θα πει το ''ναι'';

Απέχει πολλά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα καθώς ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λουτράκι! Όμως, μέσα σε μια βδομάδα δέχτηκε δυο προτάσεις από δυο μεγάλες παραγωγές! Η μια αφορά το Survivor 2 και η άλλη το Dancing with the stars. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδίδει το Parapolitika.gr,  η Έλσα Τόλη που έχει το κατάστημα, Island Boutique, ενώ μόλις άνοιξε και το e-shop,  www.islandboutique.com,  έκανε πριν από λίγες μέρες ραντεβού για το Survivor ενώ πρόσφατα συναντήθηκε και με ανθρώπους του ΑΝΤ-1.

Η ίδια δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο καθώς έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορεί να αφήσει την Ελλάδα ενώ η πρόταση για το Dancing την ενδιαφέρει αρκετά. Η Έλσα Τόλη υπήρξε ένα από τα ωραιότερα μοντέλα ενώ ασχολήθηκε και με την τηλεόραση αφού παρουσίαζε  εκπομπή στο Tv Makedonia  ενώ συνεργάστηκε και με τη Χριστίνα Λαμπίρη.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: