Αποκαλυπτικός ο Καλλίδης: «Άλλη εκπομπή σκεφτόμουν να κάνω, όμως...»

0

Ο Βασίλης Καλλίδης, πέραν της συμμετοχής του στο ''Πρωινό'' της Φαίης παρουσιάζει τα Σάββατα στον ΑΝΤ1 και μια δική του εκπομπή, το STREET FOOD.

Ο σεφ σε συνέντευξή του αναφέρεται μέσα σε άλλα στην εκπομπή αυτή και στο πώς προέκυψε...

Νέα εκπομπή για σένα στην τηλεόραση...

«Κάνω μια νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1, λέγεται ''Street Food'', και γυρνάω όλη την Αθήνα με την καντίνα μου, η οποία είναι 50’s και την αγόρασα γιατί τη λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Διεθνείς τάσεις οι καντίνες. Όλοι οι σεφ σε όλο τον κόσμο ονειρεύονται να κλείσουν το εστιατόριό τους, που δεν βγάζει πλέον λεφτά κατά γενική ομολογία, λόγω της κρίσης, και να ανοίξουν μια καντίνα. Το πρώτο δεν είναι τόσο ρομαντικό, ώστε να το υλοποιήσω για βιοποριστικούς λόγους, δε θέλω να γίνω καντινιέρης, είναι άλλη η δουλειά μου. Σκέφτηκα ,όμως, να το εκμεταλλευτώ αφού είναι πολύ τρέντυ οι καντίνες και να κάνω μια εκπομπή. Έτσι είμαι πάλι έξω στους δρόμους της Αθήνας και μαγειρεύω για κόσμο, στήνουμε πάρτι, περνάμε ωραία, γλεντάμε ,κατεβάζουμε κόσμο από τα μπαλκόνια».

Τι φαγητό θα έχει η καντίνα σου;  

«Street food από όλο τον κόσμο. Από γιαπωνέζικη σούπα που σερβίρεται στους δρόμους της Ιαπωνίας, μέχρι χοτ-ντογκ, κεφτέδες, λουκάνικα, σουβλάκια, μπέργκερ, λουκουμάδες...διάφορα, ανάλογα τα κέφια μου και πού βρίσκομαι, θα είμαι μόνο στην Αθήνα. Η ιδέα με την καντίνα είναι δική μου και σκεφτόμουν πολύ καιρό να την κάνω. Σκεφτόμουν μια άλλη εκπομπή, όμως, τελικά ''έκατσε'' αυτή. Όταν έγινε το ''προξενιό'' με τον ΑΝΤ1 που η Φαιή (Σκορδά) με έσυρε λάγνα στα δίχτυα της, με έπιασε και με έπεισε να εμφανιστώ μαζί της, κάτι για το οποίο χαίρομαι. Δεν το λέω επειδή κάνουμε συνέντευξη και λέμε ψέματα στις συνεντεύξεις. Περνάω πολύ ωραία, τη λατρεύω, την ξέρω χρόνια».

Μου λες ότι έχεις πει ψέματα σε άλλες συνεντεύξεις;  

«Συνέχεια, βέβαια. Με ρωτάνε αν μισώ κάποιον συνάδελφό μου και πάντα λέω ότι αγαπάω τους πάντες. Εννοείται ότι τα μισά που σας λέω είναι ψέματα, θέλω να φαίνομαι πάντα ότι είμαι καλό παιδί, ότι είμαι εργατικός...αστειεύομαι! Αν μισούσα κάποιον, δεν θα το έλεγα δημόσια, δεν υπάρχει λόγος».

Κρύβεις πράγματα;  

«Ένα-δύο πραγματάκια... όπως ότι έφαγα ένα κρουασάν!».

Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !