Πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της για την καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA
«Έλα στη θέση μου», προκειμένου να ξεκουραστεί και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, τη Φαίη, η οποία μιλά στο TiVi Σίριαλ για το τέλος του ρόλου της, για το αν τρέφει ακόμα αισθήματα για τον Βλάση, καθώς για το πότε θα επιστρέψει στη σειρά.

Υπάρχουν ακόμα συναισθήματα για τον Βλάση;

«Η Φαίη είναι τόσο ερωτευμένη και τόσο ακόμα πιστή στο συναίσθημά της για τον Βλάση που οτιδήποτε κάνει τη στενοχωρεί και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Χάνει τον εαυτό της και τη δυναμική της σαν σκληρή και αδίστακτη Φαίη. Μαζί του αλλάζει όλη η ψυχοσύνθεσή της».

Έχουν ακουστεί πολλά για το πότε θα ξαναγυρίσεις στη σειρά. Ποια είναι η αλήθεια;

«Όλα αυτά που έχεις ακούσει είναι μόνο φήμες! Καταρχάς αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμα δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα πάει η σειρά και πως θα είμαι. Είναι όλα “παγωμένα”. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε, αλλά μετά θα δούμε τις ανάγκες μου. Δηλαδή αν θέλω να γυρίσω στη δουλειά ή να μείνω σπίτι. Είναι καθαρά δικό μου θέμα. Φυσικά από την παραγωγή μου έχουν ζητήσει να επιστρέψω αλλά τι θα γίνει είναι κάτι άγνωστο, αφού αυτό που θα συμβεί στη ζωή μου είναι τελείως διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Θέλω να το ζήσω και έπειτα θα δω τι και πώς!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]