Χριστίνα & Δημήτρης Παππάς: Μιλούν ανοιχτά για την υπόθεση, που τους εμπλέκουν!

0

Καλεσμένοι στην εκπομπή "DOT" βρέθηκαν η Χριστίνα Παππά με το γιο της, Δημήτρη Παππά. Μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τους ρώτησαν για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να εμπλέκονται στο περιβόητο "κύκλωμα" κοκαΐνης και η απάντηση τους ήταν αφοπλιστική.

"To μόνο που έχω να πω είναι ότι δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει "δεν ήξερε, δεν γνώριζε κτλ.". Εκείνη τη στιγμή είχαμε 3 καταστήματα. Εγώ ήμουν μεταξύ Κηφισιάς,Γλυφάδας, Κολωνάκι συνέχεια. Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο πού πηγαίνει ο καθένας,τι κάνει,να βάλεις μία κάμερα πίσω από την πλάτη του,να βλέπει οποιαδήποτε στιγμή το τι μπορεί να κάνει. Έχουμε φάει όλη αυτή την ταλαιπωρία, έχω απογοητευτεί και από κάποιο κόσμο, ο οποίος μπορεί να γράφει τα comments του από κάτω και τη γνώμη του. Όλοι έχουμε γνώμη προφανώς, αλλά το θέμα είναι πριν καταδικάσεις κάτι και κρίνεις κάποιον, πρέπει να έχεις και μία πλήρη γνώση." ανέφερε ο Δημήτρης Παππάς.

"Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που άμα θέλει κάποιος να ασχοληθεί και να το ψάξει, διότι έχει γίνει και ιδιωτική επιχείρηση τώρα,μπορεί να το ψάξει. Ασχολήθηκα, ειλικρινά, πολύ με αυτό το ζήτημα,διότι όταν σε πονάει κάτι και σου διαλύει τη ζωή μέσα σε μία μέρα και σε πονάει, όχι γιατί έχεις κάποιο λόγο ή να κρύψεις ή να κάνεις κάτι. Όταν, όμως, ένας άνθρωπος νιώθει καλά με τον εαυτό του και είναι σίγουρος για αυτά που έχουν γίνει, πονά, έχει πολύ βαρύ πόνο και σου αλλάζει όλο αυτό το πράγμα τη ζωή και εμένα, επειδή έχω πολύ καλή επαφή με τον κόσμο και με αγαπάνε πάρα πολύ, υπάρχει βέβαια και αυτό το πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων που σε στεναχωρεί και λες "γιατί να γράφεις έτσι;", 'ξέρεις τι έχει γίνει;", "γιατί να βγάζεις κακία και χολή;" - δεν είναι ωραίο, εμένα δεν μου αρέσει" συμπλήρωσε η Χριστίνα Παππά.

"Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος απλά διαβάζει μία επικεφαλίδα, διαβάζει το εξώφυλλο και διαβάζει μέσα τι γίνεται, και αυτό είναι που δημιουργεί μερικές φορές λάθος απόψεις και εντυπώσεις" υπογράμμισε ο Δημήτρης Παππάς.

"Υπάρχει ένα ποσοστό συναδέλφων σας δυστυχώς, που δεν έχει αναλογιστεί τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην πορεία, διότι εγώ έχω ασκήσει τις αγωγές μου και αργά ή γρήγορα θα υποστεί τις συνέπειες. Δεν μπορώ να το αφήσω αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό σε εμάς" δήλωσε η Χριστίνα Παππά, ενώ ο γιος της ολοκλήρωσε τη συζήτηση λέγοντας ότι:

"Δεν υπάρχει τίποτα, το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας, και όμως κάποιοι έδωσαν στο θέμα προβολή στα media για δικούς τους σκοπούς."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !