«Τα σημερινά σίριαλ είναι να… τραβάς τα μαλλιά σου!»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Στο ένθετο
περιοδικό “ENJOY” της “Κυριακάτικης Δημοκρατίας” και την Γιώτα Βαζούρα έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς που μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση των τελευταίων ετών, αλλά και την ΕΡΤ.


Τηλεόραση θα θέλατε να κάνετε;

Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω, αλλά όχι στην τηλεόραση που βλέπω τα τελευταία χρόνια. Δεν μου αρέσει. Όχι μόνο λόγω των reality shows, αλλά και των σίριαλ, τα οποία είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Τόσο από άποψη θεματολογίας, όσο και στην εκτέλεσή τους. Βλέπω προχειροδουλειές. Αν γυρίζονταν σειρές όπως «Οι μάγισσες της Σμύρνης» ή «Η πρόβα νυφικού», εγώ θα συμμετείχα με χαρά. Εύχομαι κάποια στιγμή να ξυπνήσουν αυτοί που έχουν επιτελικές θέσεις στην ΕΡΤ και να αρχίσουν να βάζουν κάποια λεφτά από τον ετήσιο προυπολογισμό που παίρνουν, από τα χρήματα που παίρνουν από εμάς, για να κάνουν κάποιες εκπομπές της προκοπής. Και όχι μόνο να βάζουν επαναλήψεις ή αυτή την άθλια Eurovision, αλλά και τους αγώνες ποδοσφαίρου. Ήρθε η ώρα να γυρίσουν και δύο σίριαλ κάθε χρόνο για να τιμήσουν τους Έλληνες λογοτέχνες. Είναι ντροπή η ΕΡΤ να μην παράγει καμία παραγωγή τα τελευταία χρόνια.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αθλια η eurovsiion που κανει 60% τηλεθεαση και αποφερει κερδος στην ερτ; δεν καταλαβα καθολου αυτον τον χαρακτηρισμο. αθλια απο ποια αποψη; η ερτ ειναι υποχρεωμενη να παρεχει ψυχαγωγια στους τηλεθεατες της. θα συμφωνησω στο οτι ειναι ντροπη που η ερτ δεν παραγει καμια παραγωγη τα τελευταια χρονια. πρεπει να αλλαξει αυτο καποια στιγμη. οπως ειπα υποχρεουται να παραγει προγραμμα και να καλυπτει ολα τα γουστα. ας κανει μια βολτα στις αλλες ραδιοτηλεορασεις των αλλων κρατων και ας δει τι παιζει. ολα τα show που εμεις βλεπουμε στα ιδιωτικα καναλια, παιζουν στις δημοσιες τηλεορασεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !