τι είναι το ΤΑΤΟΥΑΖ; O Iάσονας Δαμιανός πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ, ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ, όπου κι υποδύεται τον Άγγελο . Τι λέει για τον ήρωά του; Τι εξελίξεις θα δούμε, και τι είναι για αυτόν το ΤΑΤΟΥΑΖ;


Ο Άγγελος είναι ένα καλό παιδί που αγαπάει τους φίλους του και μέχρι στιγμής είναι ήρεμος. Θα τον δούμε να αλλάζει;  

Κάθε άνθρωπος δύναται να θεωρηθεί καλός ή κακός, ανάλογα τη σκοπιά που επιλέγει κάποιος να τον δει. Ένας άνθρωπος συναισθηματικός, αθώος, αυθόρμητος, και καλοπροαίρετος μπορεί να αλλάξει κάτω από δεδομένες συνθήκες πίεσης. Αυτό είναι ένα ρεαλιστικό κομμάτι που θα κληθώ να αποδώσω εάν o ρόλος το ζητήσει. 

Θα εμπλακεί περισσότερο στην υπόθεση του Αλέξανδρου;  

Ο Αλέξανδρος χρειάζεται στήριξη σε πολλά μέτωπα και είναι ακριβώς αυτό που του παρέχει ο Άγγελος. Το να εμπλακεί θα επηρεάσει πολύ τις ισορροπίες καθώς γνωρίζει πολλά πράγματα που θα τον τοποθετήσουν σε ισχυρή θέση στην εξέλιξη της ιστορίας.  

Η Τατιάνα τον χώρισε. Θα τη διεκδικήσει ξανά;  

Σύμφωνα μετά περιθώρια που του άφησε, δύσκολα θα μπορέσει να δημιουργήσει έδαφος για κάτι τέτοιο. Η Τατιάνα δείχνει σταθερή στις επιλογές της, άρα η επόμενη κίνηση μοιάζει να ανήκει σε εκείνη.  

Έπειτα από ένα σύντομο φλερτ με την Αφροδίτη, της ζήτησε να διακόψουν. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία;  

Είναι μια ιστορία που δύσκολα θα τελειώσει άδοξα. Δύο άνθρωποι που γνωρίζονται από μικροί έχουν έναν ξεχωριστό κώδικα και ό,τι κι αν συμβαίνει φαινομενικά, στη βάση του έχει ισχυρή συναισθηματική βάση. Ο Άγγελος, δεδομένης της κατάστασης, κάνει ό, τι μπορεί για να μη δυναμιτίσει το κλίμα και στεναχωρήσει την Αφροδίτη.  

Τι νιώθει για τη μία και τι για την άλλη;  

Μια έντονη ανεκπλήρωτη επιθυμία για όσα του στερεί η στάση της Τατιάνας και μια στοργική αγάπη και κατανόηση για την Αφροδίτη.  

Θα μιλήσει στον Αλέξανδρο για ό,τι έγινε με την αδελφή του;  

Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, πιστεύω πως θα το κάνει. Για την ώρα κάτι τέτοιο θα ήταν ένα ακόμη ανοιχτό μέτωπο στην ήδη δύσκολη περίοδο που περνά ο Αλέξανδρος.  

Πώς πιστεύεις πως θα αντιδράσει αν μάθει πως ο Ορφέας είναι ο ψυχοπαθής δολοφόνος;  

Όπως κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στο στενό κύκλο της οικογένειας, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα προσπαθήσει να προστατεύσει τους γύρω του από τις παράπλευρες απώλειες που θα προκαλέσει μια τέτοια είδηση και θα λάβει δραστικά μέτρα.  

Να περιμένουμε ανατροπές στη συνέχεια;  

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, σίγουρα περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στην εξέλιξη του κάθε χαρακτήρα.  

Πώς θα χαρακτήριζες το «Τατουάζ»;  

Ως μια σειρά που παραθέτει καταστάσεις φαινομενικά ακραίες. Αν όμως τις δεις μεμονωμένα, ταυτίζουν τον τηλεθεατή με τις πιο φωτεινές ή σκοτεινές προσωπικές του ιστορίες. Αυτή είναι στην ουσία η συνταγή που το κάνει να ξεχωρίζει. Ευρηματικό, γρήγορο, και καθηλωτικό.  

Αυτά δήλωσε ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό, Mytv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]