Συχνά τα ραντεβού...

0

Αλλεπάλληλες συναντήσεις µε τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθµών έχουν το τελευταίο
διάστηµα τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και υπουργοί που έχουν αναλάβει να χειριστούν (παρασκηνιακά) το θέµα των επαφών της κυβέρνησης µε τους επιχειρηµατίες, που ενδιαφέρονται να συµµετάσχουν στον διαγωνισµό για τις άδειες. Σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πηγές του ''Secret'' των ''Παραπολιτικών'', τις προηγούµενες ηµέρες έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μαξίµου αρκετά ραντεβού, που είχαν ως βασικό θέµα την αδειοδότηση των καναλιών.

Όπως συνέβη και πριν από ενάµιση χρόνο, για τη συγκεκριµένη ιστορία δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συναντήσει µέχρι στιγµής, εκτός από τους Ιβάν Σαββίδη και ∆ηµήτρη Μάρη, και τους Θοδωρή Κυριακού και ∆ηµήτρη Κοντοµηνά. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε µε τους τραπεζίτες στο Μέγαρο Μαξίµου για το θέµα των πλειστηριασµών, βρήκε την ευκαιρία να στείλει τα µηνύµατά του σε σχέση µε τους χειρισµούς που θα επιθυµούσε να γίνουν στην περίπτωση του τηλεοπτικού σταθµού Mega.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο των τελευταίων µηνών αποκαλύπτουν ότι, σε αντίθεση µε τα όσα είχαν συµβεί κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας του προηγούµενου διαγωνισµού, η κυβέρνηση φαίνεται να τα έχει βρει µε τους περισσότερους καναλάρχες.     Εξαίρεση αποτελεί ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος, παρά τις κρούσεις που έχει δεχτεί, δεν δείχνει διατεθειµένος να ντιλάρει µε τον Αλέξη Τσίπρα. Απεναντίας, οι κ. Βαρδινογιάννης, Κυριακού και Κοντοµηνάς έχουν αποφασίσει να κρατήσουν καλή επικοινωνία µε το Μέγαρο Μαξίµου.

Πάντως, εκτός από τον Πρωθυπουργό, ενεργό ρόλο στις παρασκηνιακές επαφές που λαµβάνουν χώρα εντός και εκτός πρωθυπουργικού µεγάρου διαδραµατίζουν και οι υπουργοί Επικρατείας ,Αλέκος Φλαµπουράρης, και Ψηφιακής Πολιτικής ,Νίκος Παππάς. Μάλιστα, ο τελευταίος λέγεται ότι έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον και ξένου fund, που καλοβλέπει το ενδεχόµενο να επενδύσει στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !