Θετική εξέλιξη - Συμφώνησαν οι μέτοχοι να πληρώσουν τα πνευματικά δικαιώματα για τα σίριαλ...

0

Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να φαίνεται ένα αχνό φως στο τούνελ σε ό, τι αφορά την υπόθεση του MEGA, αφού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήρθε σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες.
Ωστόσο ,πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε ακόμη ένα σημάδι που δείχνει την πρόθεση των μετόχων για την πλήρη επαναλειτουργία του καναλιού.

Πριν από δύο μήνες πολλοί δημιουργοί έκαναν συνελεύσεις με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Θεατρικών και Οπτικοακουστικών Έργων ,«Αθηνά» ,και αποφάσισαν να βάλουν φρένο στο κανάλι και να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα. Bέβαια ,αυτά έγιναν αποδεκτά από το δικαστήριο. Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή ήθελε την απαγόρευση της τηλεοπτικής προβολής των έργων όσων ανήκουν στον Οργανισμό.

Όλο αυτό το διάστημα το κανάλι συνέχισε να προβάλλει επαναλήψεις των σειρών, προκαλώντας διάφορα ερωτήματα! Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο tv24.gr, ο Οργανισμός ,«Αθηνά» ,και οι μέτοχοι του καναλιού ήρθαν σε συμφωνία για να καταβληθούν στους δημιουργούς τα πνευματικά δικαιώματα από τις συνεχείς επαναλήψεις και να ισορροπήσει όλη αυτή η κατάσταση, καθώς οι τελευταίοι κατάλαβαν ότι το συμφέρον όλων είναι να παραμείνει ανοιχτό το κανάλι!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !