Αλλαγή μέρας και ώρας για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Έχει μετακομίσει σε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς και φέτος η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ καταφέρνοντας κάθε Σάββατο βράδυ να συγκεντρώνει στη συχνότητα του σταθμού αρκετούς τηλεθεατές.
Αυτή τη φορά όμως το κανάλι του Φαλήρου προχωρά σε αλλαγή πιστεύοντας ότι την απόφασή τους θα ακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Τις μέρες των γιορτών λοιπόν και μάλιστα τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να ποντάρουν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Έτσι αυτές τις δύο βδομάδες, των παραμονών, η εκπομπή θα «μετακομίσει» και αντί για Σάββατο θα προβληθεί τις Κυριακές και μάλιστα δεν θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, αλλά στις 10.

Πριν από αυτές, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δηλαδή από τις 9 έως τις 10, θα προβληθεί την μεν παραμονή των Χριστουγέννων εορταστική εκπομπή της απογευματινής τους, της «Εδώ» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς best of από το «Voice».

Έτσι ο ΣΚΑΪ ποντάρει πως με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα κάνουν… γιορτή βλέποντας τις τηλεθεάσεις της Nielsen ευελπιστώντας ότι ο καινούργιος χρόνος θα βρει τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά του…!

Γρηγόρης Μελάς-newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !