«Ελληνοφρένεια»: Η συνάντηση θα γίνει μετά τις γιορτές

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Λίγες μόλις μέρες μετρούν από τον «ξαφνικό θάνατο της «Ελληνοφρένειας» και ήδη οι πρώτες συζητήσεις για την μεταφορά της σε νέο κανάλι έχουν λάβει χώρα.

Σύμφωνα με τις typologies, οι συντελεστές της εκπομπής έχουν δεχθεί πρόταση για συνεργασία με την ΕΡΤ, στην οποία δεν έχουν απαντήσει ακόμα ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Συγκεκριμένα, ήταν ο Σπύρος Κρίμπαλης, εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ και αρμόδιος για το πρόγραμμα του καναλιού, ήταν εκείνος που σήκωσε το τηλέφωνο για να ζητήσει μια συνάντηση με τον «τσολιά».

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές, καθώς το τέλος της «Ελληνοφρένειας» από τον ALPHA… έκατσε «κουτί» στη δημόσια τηλεόραση η οποία είχε εκφράσει από καιρό την επιθυμία ης να εντάξει στο δυναμικό της τη συγκεκριμένη παραγωγή!

Η άνθρωποι της εκπομπής από τη μεριά τους δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποφάσεις τους, πράγμα λογικό κυρίως αν σκεφτεί κανείς πως δεν έχει συζητηθεί ούτε το οικονομικό. Γι’ αυτό , πάντως, δεν χρειάζεται να ανησυχούν…

Υπενθυμίζεται δε, ότι η ΕΡΤ έχει στόχο να εντυπωσιάσει τη σεζόν αυτό με τις σατιρικές της εκπομπές με πρώτη και καλύτερη αυτή του Γιώργου Μητσικώστα, η οποία ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !