Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες με σκοπό να βγει στον αέρα τον καινούργιο χρόνο. Αν και έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες λίγο μετά την αρχή του νέου έτους στη συχνότητά του δεν θα δούμε μόνο άλλο πρόγραμμα αλλά και νέο σήμα.
Στην πραγματικότητα λοιπόν δεν πρόκειται για… restart ή… fresh-κάρισμα αλλά για νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα ποντάρει κυρίως στην ψυχαγωγία, στο entertainment, ενώ δεν αποκλείεται αν βρεθεί… κενό, να είναι και ανάμεσα σε αυτούς που θα διεκδικήσουν μία από τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες γενικού περιεχομένου.

Ο λόγος για το TV MAKEDONIA, του Ομίλου ΑΝΤ1, που ετοιμάζεται να αλλάξει πρόγραμμα, ενώ «αποχαιρετά» τη Θεσσαλονίκη όχι μόνο και ως «βάση», αλλά και με την ονομασία του. Αν και η κύρια έδρα του ήταν στη συμπρωτεύουσα τα καινούργια στούντιο θα είναι πλέον στην Αθήνα, δίπλα από αυτά του ΑΝΤ1 και οι εκπομπές θα βγαίνουν πλέον από εκεί. Βέβαια στα σχέδιά τους δεν είναι να υπάρξουν πολλές καινούργιες εκπομπές, αλλά για παράδειγμα η ψυχαγωγική εκπομπή «Όλα καλά» που βγαίνει και σήμερα από τα στούντιο του σταθμού στη Θεσσαλονίκη θα σταματήσει και ό,τι καινούργιο είναι να βγει θα βγει πλέον από τα στούντιο της Αθήνας.

Τα στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1 θέλουν να δημιουργήσουν έναν καινούργιο ψυχαγωγικό σταθμό με καλύτερη ποιότητα εικόνας και αισθητικής, διατηρώντας κάποιες «ζώνες», όπως αυτή των τηλεπωλήσεων, αλλά και με καινούργια προγράμματα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν λοιπόν, από τον Φεβρουάριο και με καινούργιο όνομα ο σταθμός θα μπει δυναμικά και στη «μάχη» της τηλεθέασης με δύο καινούργια ριάλιτι, το «Day and Night» και το «Game of Love» που προβάλλονται με επιτυχία σε πολλές χώρες. Η προετοιμασία τους έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα το επόμενο διάστημα θα προβληθούν τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όποιοι θέλουν να πάρουν μέρος.

Τέλος τις επόμενες ημέρες θα «κλείσει» και το όνομα του καινούργιου καναλιού και θα ξεκινήσει η καμπάνια προώθησής του καθώς τα στελέχη του Ομίλου υποστηρίζουν ότι θα είναι «ένα εντελώς καινούργιο ψυχαγωγικό κανάλι»! Ίδωμεν…!

newsit- Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]