Ευεργετικές ιδιότητες του ενεργού άνθρακα

0
Πολλές είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του ενεργού άνθρακα, οι οποίες προσφέρουν πολλά οφέλη στο δέρμα. Η χρήση του ενεργού άνθρακα είναι γνωστή στα σαπούνια και στα καλλυντικά για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα.
Το σαπούνι με ενεργό άνθρακα έχει την εκπληκτική ικανότητα να ελέγχει την λιπαρότητα του προσώπου και να απομακρύνει το σμήγμα που δημιουργείται στους πόρους. Είναι επίσης η ιδανική λύση για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, προσφέροντας καθαρό και μαλακό δέρμα.

Μια πολύ σημαντική ιδιότητα του ενεργού άνθρακα είναι η εξαιρετική ικανότητά του να βοηθήσει στη θεραπεία της ακμής, αφαιρώντας τις τοξίνες από το δέρμα. Είναι αποτελεσματικό στην εξάλειψη των ουλών από την ακμή. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ψωρίασης και του εκζέματος με την ικανότητα να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μαζί με τους ρύπους.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του ενεργού άνθρακα αναφέρεται στην ικανότητά του να καθυστερεί την εμφάνιση της γήρανσης και του χαλαρού δέρματος. Βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, εμποδίζοντας την εμφάνιση κουρασμένου και θαμπού δέρματος.

Το σαπούνι με ενεργό άνθρακα είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ενώ αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητα από το λιπαρό δέρμα, από την άλλη ενυδατώνει και τρέφει το ξηρό δέρμα. Επιπλέον, είναι επίσης κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις αλλεργίες του δέρματος και την ερυθρότητα στο πρόσωπο.

Το σαπούνι αποτοξίνωσης παράγει μαλακό και πλούσιο αφρό, προσφέροντας ένα μοναδικό αίσθημα πολυτέλειας και αναζωογόνησης στο δέρμα.

Η χρήση στο σαμπουάν έχει τη μοναδική δυνατότητα να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συνθηκών του δέρματος, όπως η πιτυρίδα και το ξηρό τριχωτό της κεφαλής.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμα περισσότερους σας παρουσιάζουμε το σαπούνι αποτοξίνωσης με ενεργό άνθρακα, για ένα μεταξένιο δέρμα όλο λάμψη.
Δοκιμάστε το τώρα και να τις ευεργετικές ιδιότητες του για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα σας!

Για ΑΓΟΡΑ κάντε κλικ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !