Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ , που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια κάθε μεσημέρι στις 3, έχει
γίνει αγαπημένη συνήθεια του κοινού, που από την πρώτη στιγμή το ψήφισε. Η αρχισυντάκτρια, Λίτα Μπούτση, μιλάει στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου για το παιχνίδι, τις συμμετοχές, και τους παίκτες...

«Κυρίως έρχονται νεαρά άτομα και έχουμε και αρκετές συμμετοχές από την περιφέρεια. Πριν από λίγες ημέρες έπαιξε μια παρέα από την Ποταμούλα, το χωριό της Ζέτας Μακρυπούλια, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Αγρίνιο. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που είναι άνεργοι. Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι έρχονται κυρίως για να παίξουν και να γελάσουν και όχι τόσο για το κέρδος, το οποίο ,ωστόσο, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Κάθε ημέρα μια ομάδα μπορεί να κερδίσει μέχρι 5.000 ευρώ και έχει τη δυνατότητα να φτάσει στις 25.000 εάν κερδίζει για πέντε συνεχείς ημέρες, που αποτελεί και το μάξιμουμ της συμμετοχής. Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί φέτος είναι 9.800 ευρώ».

Στο ''Ρουκ Ζουκ'' συμμετέχουν άτομα κυρίως από την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. «Είναι ένα σημαντικό προσωπικό κόστος, γιατί αν κερδίσουν πρέπει να παραμείνουν. Η αλήθεια είναι. ότι οι κάτοικοι της επαρχίας έχουν πολύ καλύτερη διάθεση. Το έχουν δει σαν εκδρομή. Και, φυσικά, κανείς παίκτης δεν φεύγει από το στούντιο αν δεν βγάλει φωτογραφία με τη Ζέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]