"Δεν κάνω ποτέ σχέδια για το πώς θα προσεγγίσω το τάδε ή το δείνα κοινό"

0

Συνέντευξη στο περιοδικό "mytv" έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής έδωσε απαντήσεις που θα συζητηθούν!

«Μερικοί άνθρωποι μπερδεύουν τις έννοιες «Οικογενειάρχης» και «Συντηρητικός». Είναι τελείως λάθος αυτό. Εγώ μπορεί να έχω μια πολυμελή οικογένεια και έναν γάμο πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαι συντηρητικός στις απόψεις μου. Όσοι δεν με γνωρίζουν καλά πολλές φορές μου έχουν πει ότι «δεν περίμεναν να έχω τόσο προοδευτικές απόψεις για ένα τόσο περίεργο θέμα». Αυτό συμβαίνει γιατί εμένα το μόνο που με νοιάζει στους ανθρώπους είναι να είναι καλά η ψυχή τους, οπότε βάσει αυτού σκέφτομαι και διαμορφώνω γνώμη για κάθε προσωπικό ή κοινωνικό θέμα».

«Συνεχώς με ρωτάνε για το αν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν τραγουδιστές ή αν δεν θέλω. Λοιπόν εγώ αυτό που θέλω για τα παιδιά μου είναι να είναι χαρούμενα και δημιουργικά. Είτε με μικρόφωνο είτε με νυστέρι είτε με πληκτρολόγιο είτε με τρακτέρ, αν αυτά είναι χαρούμενα, εγώ θα είμαι σε όλα δίπλα τους!» 

«Χαίρομαι πολύ που έπειτα από τόσα χρόνια στο τραγούδι έχω καταφέρει να κρατήσω τον κόσμο που με αγάπησε από την αρχή, εμένα και τα τραγούδια μου, και στην πορεία να προστίθενται συνεχώς νέα παιδιά χρόνο με τον χρόνο που με ανακαλύπτουν. Δεν κάνω ποτέ σχέδια για το πώς θα προσεγγίσω το τάδε ή το δείνα κοινό. Εγώ το μόνο που ψάχνω είναι τραγούδια που να μου λένε κάτι στην καρδιά οι μελωδίες και τα λόγια τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !