Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί, ενώ μάλιστα κάποιοι βρήκαν τους… αντικαταστάτες τους. Τελικά όμως η αλήθεια τους διαψεύδει και είναι οριστικό ότι την καινούργια χρονιά θα είναι μαζί στον αέρα αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του καινούργιου προγράμματος…!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr, είναι οριστικό ότι μέσα στον Ιανουάριο θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το «Sunday Live Show» με παρουσιαστές τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά.

Μετά από αρκετές επαφές με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και καταφέρνοντας να ρυθμίσουν και τις επόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους έκλεισαν τη συμφωνία κι έτσι οι δύο ηθοποιοί  θα αναλάβουν την παρουσίαση του καινούργιου show που θα έχει… πολλά! Οριστικό επίσης είναι ότι το show θα βγει τελικά την Κυριακή, όπως ήταν από την αρχή η επιθυμία των στελεχών του ΑΝΤ1.

Η προετοιμασία του προχωρά με ταχείς ρυθμούς και είναι προγραμματισμένο το «Sunday Live Show» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μέσα στον Ιανουάριο προσφέροντας στους τηλεθεατές πάρα πολύ θέαμα και εκπλήξεις…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]