Η Μαρία Μπακοδήμου ,τη φετινή σεζόν, είναι στην κριτική επιτροπή του ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'',
στον Σκάι. Η ίδια μιλά στο 7 Μέρες tv για το πώς νιώθει, για το ποιοι ήταν οι λόγοι που την έκαναν να νιώσει ασφαλής, αλλά και για το αν τελικά δικαιώθηκε...

Πώς νιώθει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;  

«Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς, γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε μια κριτική επιτροπή. Δεν ήξερα πώς θα είμαι στο να εξυπηρετώ αυτόν το ρόλο και αν θα μου ταιριάξει στο τέλος το αποτέλεσμα, οπότε δεν ήξερα εάν ήθελα να το κάνω. Σίγουρα οι άνθρωποι της παραγωγής, όπως ο Άγγελος Χριστόπουλος και η Κατερίνα Κουμπή, τους οποίους εκτιμώ και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, ήταν ένας λόγος να νιώσω ασφάλεια. Η αισθητική και η ποιότητά τους μου ταιριάζουν. Επίσης, όταν έμαθα ότι θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν και αυτός άλλος ένας ισχυρός λόγος για να δεχτώ. Τον εκτιμώ, τον θαυμάζω, μου πάει το χιούμορ του, ήταν ,λοιπόν ,ένα κίνητρο για εμένα. Τον Σάκη δεν τον ήξερα, μου έβγαζε ,όμως, μια θετικότητα, η οποία επιβεβαιώθηκε στην πορεία, και νομίζω τώρα πια ότι έκανα πάρα πολύ καλά που είμαι εκεί. Θα ήταν λάθος εάν δεν είχα δεχτεί».

Νιώθει δικαιωμένη από το αποτέλεσμα;  

«Απόλυτα. Γιατί είναι ένα όμορφο προϊόν, με πολλή συγκίνηση. Ειδικά όταν μένουν οι άνθρωποι που έχουν πολύ ταλέντο και βλέπεις την πορεία τους, την προσπάθειά τους, το περιβάλλον τους, είναι σαν να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους σαν μονόπρακτα. Το να παρακολουθείς κάποιον που ανεβαίνει στη σκηνή μόνο και μόνο για να σου δείξει ποιο είναι το όνειρό του, είτε αυτός είναι 12 ετών είτε 70, είναι πολύ συγκινητικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: