Αυτό είναι το τρέιλερ για την εκπομπή του Ζουγανέλη...

0

H EΡΤ ,τη φετινή σεζόν ,κάνει ένα άκρως...ρηξικέλευθο και μεγάλο βήμα, για τα δικά της πάντα δεδομένα: εντάσσει στο πρόγραμμά της 2 σατιρικές εκπομπές, του Ζουγανέλη και του Μητσικώστα.

Όσον αφορά την εκπομπή του πρώτου, τη ''Φόρτσα πατρίδα'', αυτή ανακοινώθηκε επισήμως χθες, θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου, 10 το βράδυ.

Σε αυτή, ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια του τηλεοπτικού φακού, θα εμβαθύνει στον παλμό της πόλης. Μια απρόβλεπτη, άκρως διαφορετική οπτική ματιά του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι, με πολύ κέφι, τραγούδι, έμπνευση, κουβέντες του αέρα ή του «καθαρού» αέρα, μια και η εκπομπή ενίοτε θα επισκέπτεται και μεγάλες αστικές περιοχές της Ελλάδας. Ο Έλληνας της παρέας, του κεφιού, έστω και του ωχ… αδερφισμού! Η προσέγγιση των διάφορων χαρακτήρων και καταστάσεων θα εξωτερικεύεται μέσα από μικρά δραματοποιημένα σκετς σε φυσικούς χώρους. Παράλληλα, με τη βοήθεια της κάμερας, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα διεισδύει σε διάφορους χώρους και, με βασικό όπλο το χιούμορ, θα μεταφέρει τον παλμό της πόλης.

Ήδη στον αέρα της ΕΡΤ1 είναι το τρέιλερ της εκπομπής. Ομολογουμένως  αυτό μας προϊδεάζει για μια καλοδουλεμένη αλλά και ενδιαφέρουσα ιδέα.

Δείτε το εδώ:




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !