Καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε , μεταξύ άλλων , στους λόγους , για τους οποίους έκρυβε την πραγματική καταγωγή της , στις ευκαιρίες τις οποίες έχασε εξαιτίας αυτής , καθώς και στην απόφαση της να μιλήσει ανοιχτά και να παραδεχτεί ότι κατάγεται από την Αλβανία.

" Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί."

"Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με "έκοψαν" και γελούσαν. Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου “θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;”. Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα και να δείξω αυτό που έχω θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολλή στεναχώρια" ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή της, αλλά με το γεγονός ότι το έκρυψε λέγοντας ότι είναι ισπανίδα ιταλίδα κλπ..