Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στη διοικητική πυραμίδα (και όχι μόνο) του πρώην ΔΟΛ και νυν ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ,τους πρώτους μήνες του νέου έτους. Ως γνωστόν την εξαγορά του οργανισμού το
περασμένο καλοκαίρι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν ακολούθησε καμία σοβαρή αλλαγή, κυρίως λόγω των ασφυκτικών χρονικών πλαισίων μέσω των οποίων έπρεπε να επανεκδοθούν ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ. Έτσι, και οι δυο εφημερίδες, αλλά και τα sites του οργανισμού συνέχισαν την εκδοτική τους πορεία όπως είχε χαραχτεί από την εποχή ακόμα του ΔΟΛ.

Έφθασε ,όμως, ο καιρός – σύμφωνα με πληροφορίες-, που σιγά  σιγά, θα αρχίσουν να υλοποιούνται μια σειρά από αλλαγές που μέχρι τώρα ήταν στα χαρτιά, και θα έχουν τη σφραγίδα του νέου ιδιοκτήτη. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες συναντήσεις που στη συνέχεια θα δρομολογήσουν εξελίξεις.

Αρχικά ,λοιπόν, θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων σε θέσεις κλειδιά που θα είναι της απολύτου εμπιστοσύνης της νέας ιδιοκτησίας, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν αλλαγές και σε χαμηλότερα επίπεδα. Σίγουρη ,πάντως, θεωρείται και η μερική αναδιάρθρωση του οργανισμού.

Πηγή: Enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]