Όνομα-Βόμβα θέλει ο ANT1 στο "Dancing With The Stars"!

2

Από τη στιγμή που το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν φτάνει στο τέλος του, ο ANT1 έχει ρίξει όλο το βάρος στα shows ("The Barchelor" και "Dancing With The Stars") προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο β' μισό.

Όσον αφορά το "Dancing With The Stars" τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά και πραγματικά έχουν έντονο ενδιαφέρον. Σε αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tv-24.gr, ένα ακόμα όνομα-βόμβα, το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει χαμό.

Ο λόγος για τον... Γιώργο Αγγελόπουλο, που μεταξύ πολλών άλλων που του έχουν προτείνει στο κανάλι, είναι και η συμμετοχή του στο «Dancing with the stars» αποδεικνύοντας και τις χορευτικές του ικανότητες. Ο -γνωστός σε όλους- "Ντάνος" δεν έχει δώσει ακόμα την απάντηση του πάντως αν πει το πολυπόθητο "ναι", σίγουρα το παιχνίδι θα αποκτήσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον!




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. φτανει καταξοδευτηκαν μια φορα οι Ντανοφανς για να τον βγαλουν νικητη δε χρειαζεται να γινει και δευτερη.Κ δε παιζει να ισχυει κιολας γιατι για οποοιο προγραμμα κ αν βγει ακουγεται το ονομα τ κ τλκ πουθενα δεν εχει παει εκτος απο τις guest εμφανισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ευκαιρια τη χασανε ..αν δεχοταν να κανει τον εργενη στο μπατσελορ θα γινοταν χαμος με τις λυσσασμενες . Τωρα στο ντανσινγκ ποσο να τον δειχνει σε ολο το live

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !