Ακόμα μία αλλαγή έρχεται στο πρόγραμμα του ALPHA αμέσως μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι o ALPHA αυτές τις μέρες αναδιαμορφώνει το πρόγραμμα του, προκειμένου με την έλευση του 2018 να μπει ακόμα πιο δυνατά στη μάχη της τηλεθέασης. Το τελευταίο 24ωρο η μία αλλαγή διαδέχεται την άλλη. Έτσι,ο Alpha προχωρά και σε μια σημαντική αλλαγή που αφορά στη Σμαράγδα Καρύδη και την εκπομπή "Νότα Μία".

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, από το νέο έτος η εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη μετακινείται από την καθημερινή απογευματινή ζώνη στην prime time του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, το "Νότα Μία" θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει κυρίως με την ενίσχυση της βραδινής ζώνης του Alpha το Σαββατοκύριακο, που έρχεται σαν συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που έχει ο Νίκος Μάνεσης στους πίνακες τηλεθέασης αυτές τις δύο μέρες της εβδομάδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα στελέχη του σταθμού πιστεύουν και στηρίζουν πολύ τη Σμαράγδα Καρύδη!

Το κενό, που αφήνει η εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη, θα καλύψουν κυρίως επαναλήψεις με το "World Party" των Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη να κάνει την αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]