Αθηνά Οικονομάκου: Τέλη Δεκέμβρη το τελευταίο της γύρισμα για το σίριαλ του Alpha


Ως γνωστόν, η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, περιμένει το πρώτο της παιδάκι, κι έτσι, για
πρακτικούς λόγους πρέπει να σταματήσει από το σίριαλ, ''Έλα στη θέση μου'', όπου και πρωταγωνιστεί υποδυόμενη τη Φαίη. Η ίδια μιλά στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το tv24 για την παύση που θα κάνει...

Αυτή η περίοδος είναι έντονη συναισθηματικά επειδή ολοκληρώνεται ο ρόλος σου;  

«Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι ανατρεπτικός ,και επειδή δεν ξέρω ούτε εγώ πώς θα καταλήξει η ιστορία της Φαίης για το διάστημα που θ’ απουσιάσω λόγω της εγκυμοσύνης, περιμένω με ενδιαφέρον και αγωνία για το τι θα συμβεί στην ηρωίδα. Δεν σου κρύβω ότι θα μου λείψουν αυτοί οι άνθρωποι αλλά θα πηγαίνω στο γύρισμα να τους βλέπω και να δηλώνω το “παρών” επειδή θα τους έχω ανάγκη. Είμαστε κάθε μέρα τόσες ώρες μαζί, σαν οικογένεια. Τέλη Δεκεμβρίου θα κάνω το τελευταίο γύρισμα. Από τη μια το χρειάζομαι σαν ξεκούραση γιατί δεν γίνεται αλλιώς στην κατάστασή μου, και από την άλλη με συγκινεί λίγο ότι θα φύγω από αυτή την ομάδα, δεν θα δουλεύω πια και θα αλλάξει όλη μου η καθημερινότητα».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: