Ξεσπά ο Σπύρος Λάμπρου κι απαντά σε όσους έκοψαν την εκπομπή του στον Alpha

0

Tη φετινή σεζόν, ο Σπύρος Λάμπρου και η Ράνια Τζίμα παρουσιάζουν το ALPHA Ρεπορτάζ, σε μια ζώνη αρκετά απαιτητική που μέχρι τώρα δεν τους έχει δώσει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά .


Στο πλαίσιο αυτό ,λοιπόν, πριν από κάποιο καιρό βγήκε η φήμη πως η εκπομπή κόβεται. Ο δημοσιογράφος μιλά στη Real news και μέσα σε άλλα απαντά σε όσους δημοσιογράφους, τους έκοψαν...

Υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή σας να κόβεται… 

Δεν απαντήσαμε ουσιαστικά ποτέ σε αυτές τις φήμες. Εμείς προσπαθούμε να απαντάμε μέσω της δουλειάς μας. Υπήρξαν κάποια sites που έγραψαν ότι κόβεται η εκπομπή. Μάλιστα, υπήρχαν και κάποιοι που το θεώρησαν δεδομένο ότι η εκπομπή θα σταματήσει τον Δεκέμβριο. Περιμένω να δω, λοιπόν, αν το δικό τους ρεπορτάζ είναι σωστό ή αν η δική μου η δουλειά επιβεβαιώνει αυτό που λέω εγώ, ότι δηλαδή θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα. Περιμένουμε να δούμε μέχρι τον Δεκέμβρη ,λοιπόν…  

Γιατί δεν μπήκες στον κόπο να διαψεύσεις τα δημοσιεύματα;  

Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ρεπορτάζ και να γράφει ό,τι θέλει. Αν η πηγή του βγει αληθινή, επιβεβαιώνεται, διαφορετικά η έρευνά του δεν ήταν καλή. Από εκεί και πέρα, μερικοί άνθρωποι θα πρέπει να έχουν την ευθιξία να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, με αφορμή ένα ανυπόστατο ρεπορτάζ. Δεν έγινε τίποτα που το έγραψαν αυτό. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε κανονικά. Τέτοιου είδους φήμες σε πεισμώνουν πιο πολύ. Κάτι αντίστοιχο έχω νιώσει πολύ έντονα στην πρώτη μου προσπάθεια ,το 2010, όταν κάναμε εκπομπή με την Έλενα Παπαβασιλείου και είχαμε βρεθεί απέναντι σε θηρία. Να θυμίσω πως είχαμε μια πολύ low budget εκπομπή. Μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα μας, βγήκαν ο Γιώργος Λιάγκας με την Ελεάννα Τρυφίδου στο ραδιόφωνο, λέγοντας ότι δεν θα φτάσουμε ούτε μέχρι την 28η Οκτωβρίου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάναμε δύο ολόκληρα χρόνια εκπομπή. Μάλιστα, η εκπομπή σταμάτησε γιατί καταργήθηκε τότε η πρωινή ζώνη του σταθμού, αλλιώς θα συνεχίζαμε. Εγώ δεν κρατάω κακίες. Απλώς δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Όλη αυτή η φήμη ξεκίνησε αποκλειστικά από δύο sites.  

Θα πήγαινες καλεσμένος στην εκπομπή ,Late Night;  

Δεν την έχω παρακολουθήσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα καλεσμένος. Θα πήγαινα αν είχα να πω κάτι. Δεν νομίζω πως στην προκειμένη φάση έχω κάτι φοβερό να δηλώσω. Επίσης, στην εκπομπή αυτή καλούνται διαφορετικού είδους καλεσμένοι. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο. Απλώς το θεώρησα λιγάκι αγενές. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη επταετία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις δουλειές. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι άνεργοι. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βγαίνει κάποιος ελαφρά τη καρδία και σου λέει στον αέρα ότι δεν θα φτάσεις ούτε τον έναν μήνα. Δεν δουλεύω μόνο εγώ στην εκπομπή, αλλά και πόσοι άλλοι άνθρωποι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !