Σε συζητήσεις ο ΑΝΤ1 με τον Σκαρμούτσο! «Τρώει» τη θέση του Μποτρίνι στο «Hell s Kitchen»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Έκπληξη προκάλεσε το «διαζύγιο» του STAR με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο αφού είχαν πετυχημένη συνεργασία τόσο στο «Blind Taste» όσο και στο «Master Chef»!
Ωστόσο η απόφαση του σταθμού να κάνει αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής, ελπίζοντας ότι έτσι θα ανεβάσουν τις τηλεθεάσεις του, δεν βρήκαν σύμφωνο το γνωστό σεφ με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία τους.

Μπορεί λοιπόν να μην είναι στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου κάτι… μαγειρεύει με τον ΑΝΤ1. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού αποδεικνύοντας ότι… κάτι ψήνεται.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι στη συνάντηση ο γνωστός σεφ ήταν μαζί με ένα έμπειρο μέλος της τηλεοπτικής αγοράς, τον πρώην διευθυντή προγράμματος του MEGA Πέτρο Μπούτο που ως ιδιοκτήτης πλέον εταιρείας παραγωγής φαίνεται ότι έχει αναλάβει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Σκαρμούτσου.

Η συνάντηση τους με τα στελέχη του ΑΝΤ1 κράτησε αρκετή ώρα και συζητήθηκαν… πολλά επίπεδα συνεργασίας, ενώ ορίστηκε νέα συνάντηση. Το αν το… ψήσιμο θα έχει αποτέλεσμα θα αποφασιστεί λοιπόν μέσα στο μήνα αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και οι δύο πλευρές επιθυμούν να… μαγειρέψουν κάτι μαζί, οπότε δεν αποκλείεται τον καινούργιο χρόνο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τον Όμιλο του ΑΝΤ1 και μάλιστα με κάτι διαφορετικό από αυτό που πολλοί θα φαντάζονταν…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Υ.Γ Το tvnea.com επιβεβαιώνει πως ανάμεσα στις 2 πλευρές υπάρχουν διερευνητικές επαφές και αυτές δεν έχουν καμία σχέση με το "Hell's Kitchen", το οποίο 100% θα το κάνει ο Έκτορας Μποτρίνι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !