Μουζουράκης: 'Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό από την παρουσία μου στο THE VOICE'

0

Ο Πάνος Μουζουράκης βρίσκεται για 2η σεζόν στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου ,THE VOICE, στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος μιλά στον Δημήτρη Κανελλόπουλο και το Efsyn.gr για τη συμμετοχή του, αν τον βοήθησε, αλλά και για τα σόου γενικότερα...

Τον βοήθησε η συμμετοχή του στο Voice: 

«Η αγάπη του κόσμου που ήταν το ζητούμενό μου, εξ αρχής, εντάθηκε κι έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι αρνητικό από την παρουσία μου εκεί. Τίποτα καλό δεν έρχεται χωρίς τα αρνητικά του, βέβαια, αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι».

Ωραία αυτά τα talent shows και τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού, από μουσικής απόψεως ,ωστόσο, δεν λένε και πολλά μια και σπανίως κάποιος από τους συμμετέχοντες καταφέρνει να κάνει καριέρα. Γιατί, άραγε;  

«Διότι πέρα από το προσωπικό πακέτο του καθενός που μπορεί να είναι η φωνή, η εργατικότητα, η θέληση για να τα καταφέρει, παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι, να είσαι σίγουρος για τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις, να τον υποστηρίξεις, και να βάλεις προσωπική δουλειά για να τα καταφέρεις. Η εποχιακή προβολή δεν μπορεί να σου εγγυηθεί διάρκεια».

Η τηλεόραση προσφέρει στον πολιτισμό; Τα talent shows προσφέρουν στη μουσική;  

«Η τηλεόραση μπορεί να λειτουργήσει σαν μέσο χειραγώγησης της κοινής γνώμης, μπορεί ,όμως, να λειτουργήσει και σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης του κοινού. Καθρεφτίζει ,πάντως, μέσα από τα προγράμματά της, την πολιτισμική κατάσταση ενός τόπου. Από τη στιγμή που ο κόσμος χαίρεται να παρακολουθεί τα talent shows, καταλαβαίνουμε την ανάγκη του να δει κάτι ευχάριστο και κάτι με το οποίο θα ξεχαστεί από τα προβλήματά του. Αν αυτό το διάλειμμα που κάνει το εμπλουτίζει με μουσική, τότε ακόμη καλύτερα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !