Μετά την πετυχημένη πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης αποφάσισαν να το… τραβήξουν και να στηριχτούν στο δυνατό τους «χαρτί» δίνοντάς τους περισσότερο χρόνο και με σκοπό να διατηρήσουν τις υψηλές πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Ομολογουμένως οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας έχουν «δέσει» τόσο πολύ που οι ατάκες τους, τα μεταξύ τους πειράγματα και «κόντρες» είναι το ατού του «Voice». Βέβαια κυρίως λόγω του… μοντάζ με την τέχνη του οποίου προβάλλονται τα πιο ευχάριστα και ενδιαφέροντα μέρη της τηλεοπτικής συνεργασίας τους. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στα live, όπου εκεί είναι εμφανής η υπεροχή του Γιώργου Καπουτζίδη με «την έξυπνη ατάκα στο στόμα», οπότε για αυτό τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές με περισσότερα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια και λιγότερα όπως φαίνεται live.

Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη, στις 15 Νοεμβρίου, θα προβληθεί η τελευταία «Βlind audition» με κάθε coach να έχει συγκεντρώσει στην ομάδα του 34 παίκτες. Την αμέσως επόμενη μέρα, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσουν τα «Battles», οι «Μονομαχίες, με τον κάθε coach να έχει αναθέσει σε κάθε ένα από τα 17 ζευγάρια των παικτών του ένα τραγούδι που θα ερμηνεύουν ντουέτο και με τη «μονομαχία» τους θα κρίνεται ποιος θα μείνει… και ποιος θα φύγει!

Ο κύκλος των «Battles» θα μεγαλώσει και θα προβληθούν πέντε επεισόδια: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 21-22-23 Νοεμβρίου και Τρίτη 28 Νοεμβρίου το τελευταίο. Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσουν τα «Knockout», ενώ στις 6 και 7 Δεκεμβρίου θα προβληθούν τα 2 επεισόδια του «Cross Battle». Αμέσως μετά, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου θα μεταδοθούν live οι δύο ημιτελικοί, ενώ στις 20 Δεκεμβρίου ο τελικός του φετινού κύκλου.

newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]