Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η προσωπική σχέση με τον Κοντομηνά, οι «υπερτιμημένοι» tv stars και η Κλεοπάτρα Πατλάκη!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο DownTown Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη σε μία συνέντευξη που αναμένεται να συζητηθεί.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που παρέθεσε ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αποκαλύπτοντας και το εξώφυλλο του περιοδικού, η διάσημη παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει ποια είναι η προσωπική της σχέση με τον πρόεδρο του Alpha, αποκαλύπτει αν δέχθηκε μείωση μισθού ενώ στρέφει τα βέλη της και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Ποτέ δεν ήμουν το χαϊδεμένο παιδί ενός καναλάρχη σήμερα, που αύριο θα με ξεχάσει επειδή δε θα έχω κανένα αποτέλεσμα στη δουλειά μου; Σημασία έχει να είσαι το αγαπημένο παιδί των τηλεθεατών και όχι των καναλαρχών» αναφέρει μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση της με τον επικεφαλής του Alpha είναι αμιγώς επαγγελματική και πως δεν υπήρξε ποτέ ένα «χαϊδεμένο» παιδί του καναλιού που ανήκει για παραπάνω από μία δεκαετία.
Μάλιστα, η ίδια δεν διστάζει να παραδεχθεί: «Έχω δεχτεί μειώσεις μισθών και δεν είπα τίποτα! Δεν έκανα ντιβισμούς -δεν κάνω ποτέ ντιβισμούς!-, το δέχτηκα. Επτά χρόνια παρακαλούσα τον σταθμό να αλλάξουμε πλατό κι αυτό έγινε μετά από επτά χρόνια...».

Τι λέει για τους τηλεοπτικούς stars που αγαπάνε τα media; «Δε φταίει ο κόσμος, αλλά ίσως τα περιοδικά που ασχολούνται συνεχώς με τους ίδιους και τους ίδιους. Που κάθε βδομάδα έχουν εξώφυλλο τα ίδια πρόσωπα και τα κάνουν «μύθους». Εθίζουν το κοινό στο να ασχολούνται μαζί τους κι έτσι επιβάλλονται και στις δουλειές τους και στα συμβόλαιά τους».

Τέλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε και στο «Πρωινό», σε συνέχεια των σχολίων που έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη για μία ανάρτηση της παρουσιοάστριας στο Instagram. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» είπε: «Μάλλον η επιτυχία σίγουρα ενοχλεί. Ειδικά όταν δεν είναι εφήμερη κι έχει διάρκεια. Μπορεί να τους ενόχλησε αυτό. Όταν σου συμβαίνουν την ίδια μέρα δύο εντελώς αντιφατικά πράγματα, ένα πολύ ευχάριστο, όπως τα γενέθλια του παιδιού σου, και κάτι τρομερά δυσάρεστο, όπως μία κηδεία ενός αγαπημένου σου προσώπου, το μόνο που θες να πεις, είναι για την αντίφαση. Ότι, τελικά, η ζωή μας είναι γεμάτη αντιφάσεις, μία σύνθεση αντιθέσεων. Αυτό και μόνο αυτό. Και κάθεται τώρα η μία και η άλλη και αναρωτιέται γιατί δεν έκανα δύο διαφορετικές αναρτήσεις. Δεν εκνευρίστηκα με κάτι άλλο, μόνο με την έλλειψη αντιληπτικότητας κάποιων να το εννοήσουν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !