Αυτή είναι η αιτία που το STARS SYSTEM δεν ξαναβγήκε στον Alpha...

0
όσα αποκάλυψε η Άση Μπήλιου...


Η Άση Μπήλιου μετά από πάρα πολλά χρόνια έφυγε από το δυναμικό του Alpha , και πια ,μετά κι από μικρή αποχή, την απολαμβάνουμε μέσα από το STAR.Η αστρολόγος μιλά στο People για την πολυσυζητημένη αποχώρηση από τον Alpha , αλλά και τη στιγμή που πήγε καλεσμένη στην ΕΛΕΝΗ...

«Ο κύκλος στον Alpha έκλεισε επειδή επήλθε φθορά. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, δεν φταίει ποτέ ένας σε μια ρήξη, πάντα φταίνε δύο. Ακόμη κι όταν εμείς οι ίδιοι νιώθουμε ότι δεν έχουμε κάνει κάτι για να μας συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο, είναι λάθος. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, θα σου πω ότι έφταιγα κι εγώ. Δεν έβαλα τα όρια που έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις. Είμαι αρκετά συναισθηματική, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει να είμαι, οπότε αυτές οι σχέσεις συνήθως τελειώνουν με ζόρι. Κι άλλες φορές έχουν τελειώσει κύκλοι της ζωής μου και με έχουν ζορίσει, όμως ,ήξερα πάντα ότι θα ανοίξει κάτι καινούργιο».

Όταν πέρσι, στην αρχή της σεζόν, πήγα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά σε έναν χώρο και είδα ανθρώπους με τους οποίους δούλευα επί δέκα χρόνια, με φόρτισε πολύ. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την Ελένη και δεν συνέχισα, όμως, ένιωθα ότι, αφού δεν είχε η εκπομπή μου θέση στο κανάλι, δεν είχα κι εγώ. Το κανάλι δεν μου έδωσε καμία άλλη εξήγηση, εκτός του ότι θέλει να αναβαθμίσει το Σαββατοκύριακο κι εγώ δεν μπορούσα να είμαι μέρος αυτής της αναβάθμισης. Όμως ,όλα καλά. Στη ζωή μας οι άνθρωποι που τελικά μας πηγαίνουν ένα βήμα μπροστά είναι εκείνοι που θα μας βάλουν πάρα πολλά εμπόδια και προβλήματα για να λύσουμε. Εκείνοι που μας αγαπάνε και μας νταντεύουν ,μας καλομαθαίνουν, αλλά δεν μας πάνε μπροστά. Οπότε δεν τους κακιώνω, τουναντίον, τους ευχαριστώ που βρέθηκαν στο δρόμο μου και με έκαναν πιο δυνατή, για να πάω ένα βήμα παρακάτω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !