Ανατροπή! Εκτός STAR ο Σκαρμούτσος...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι γνωστό ότι το STAR θα βγάλει στον αέρα καινούργιο κύκλο του «Master Chef». Ωστόσο στο κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισαν να κάνουν μία αλλαγή που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί.
Σίγουρα δε, πρόκειται για ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε αφού η αλλαγή αφορά ένα πρόσωπο που έχει «ταυτιστεί» με το παιχνίδι μαγειρικής καθώς ήταν και στους τρεις προηγούμενους κύκλους του και σε αυτόν στοSTAR αλλά και στους δύο πρώτους που πρόβαλλε το MEGA.

Ο λόγος όπως πολύ σωστά θα καταλάβατε για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του καινούργιου κύκλου. Τα στελέχη του STAR έχουν θέσει συγκεκριμένες προδιαγραφές για τον επόμενο κύκλο και αυτό συνεπάγεται αυξημένες υποχρεώσεις στις οποίες δεν φαίνεται ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει ο γνωστός σεφ.

Έτσι και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στο «διαζύγιο κοινή συναινέσει» σε ό,τι αφορά το παιχνίδι μαγειρικής, αλλά οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι άριστες και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία σε άλλο πλαίσιο.

Ωστόσο έχει ήδη βρεθεί το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου στην κριτική επιτροπή και είναι ένα πρόσωπο που έχει κι αυτό… παρελθόν με τους προηγούμενους κύκλους του «Master Chef». Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ένα «βήμα» πριν κλείσει κι αναλάβει κριτής είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που εκτός από γνωστός και πετυχημένος σεφ ήταν «Food and Beverage Manager» στο παιχνίδι μαγειρικής.

Η συμφωνία του STAR με το γνωστό σεφ είναι στο «ψήσιμο» αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα είναι μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά στον καινούργιο κύκλο του «Master Chef» που θα κάνει πρεμιέρα στο STAR τον καινούργιο χρόνο…!



newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !