Αλλαγή σχεδίων! Και πάλι στο τραπέζι η συγκατοίκηση STAR - ΣΚΑΪ...

0
τι σημαίνει αυτό για το MEGA;

Έντονη δραστηριότητα στο τηλεοπτικό τοπίο ,και βέβαια δεν αναφέρομαι σε όσα γίνονται μπροστά από τις κάμερες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα συμβαίνουν πίσω από αυτές και κυρίως πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων υψηλόβαθμων στελεχών των τηλεοπτικών σταθμών. Όπως είχε αναφέρει πρώτα ο Γρηγόρης Μελάς στο Newsit.gr ,πριν από μήνες «ψηνόταν» συνεργασία μεταξύ του STAR και του ΣΚΑΪ και στο πλαίσιο αυτής το κανάλι του Φαλήρου θα «μετακόμιζε» στις εγκαταστάσεις του σταθμού της Κηφισιάς. Τελικά μετά την αποχώρηση υψηλόβαθμου στελέχους από το Φάληρο η συνεργασία αυτή «πάγωσε» και στη συνέχεια ακυρώθηκε, με τις δύο πλευρές να αναζητούν άλλους «συγκατοίκους», με τον όροφο στις εγκαταστάσεις του STAR να ετοιμάζεται για να εγκατασταθεί το MEGA.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μεταφέρει ο δημοσιογράφος, πριν από λίγες ημέρες το σχέδιο συγκατοίκησης ΣΚΑΪ με STAR έπεσε ξανά στο τραπέζι καθώς μάλιστα -όπως λέγεται – μέσα στους επόμενους μήνες πρέπει ο ΣΚΑΪ να έχει φύγει από το Φάληρο. Βέβαια στο σημείο να πούμε ότι λόγω της «συγκατοίκησης» είχε τεθεί σε εφαρμογή και πλαίσιο συνεργασίας σε τεχνικό επίπεδο και για αυτό μάλιστα όλες οι παραγωγές του STAR -εκτός από αυτή των δελτίων ειδήσεων- έγιναν εξωτερικής παραγωγής και έφυγαν από τις εγκαταστάσεις της Κηφισιάς. Φαίνεται ,λοιπόν, ότι σε αυτό το πλαίσιο, της τεχνικής συνεργασίας, προστέθηκε ξανά το θέμα της «συγκατοίκησης» με το οποίο θα μειωθούν θέσεις εργασίας και θα υπάρξει και οικονομικό όφελος για τους δύο σταθμούς.

Βέβαια, αν και το συγκεκριμένο σχέδιο μελετάται εξ αρχής και ενδελεχώς, δεν έχει «παγώσει» το σχέδιο «μετακόμισης» και του MEGA στην Κηφισιά, οπότε δεν αποκλείεται αν όλες οι συμφωνίες ευοδωθούν τότε να έχουμε… τρία κανάλια σε ένα κτήριο! Τέλος ,ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι τον τελευταίο καιρό στις εγκαταστάσεις του STAR έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών από πολλούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το αντικείμενο αυτών είναι το «κοινό μέτωπο» για τον καινούργιο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !