Το ότι (και) τη φετινή σεζόν θα συμβούν πολλά που δεν τα περιμένουμε είναι γνωστό. Βέβαια αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δρομολογήσει πολλές εξελίξεις είναι τι θα γίνει με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς είναι σίγουρο… ότι θα γίνουν πολλά… αφού ήδη στο παρασκήνιο γίνονται πολλά…!

Ωστόσο εδώ και καιρό έχει γίνει πολύς λόγος για τη «συγκατοίκηση» του ΣΚΑΪ και του STAR με το κανάλι του Φαλήρου να μελετά τη μετακόμισή του στο κανάλι της Κηφισιάς.

Αν και το σχέδιο αυτό είχε «παγώσει» εντούτοις εδώ και έναν περίπου μήνα έχει ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών μεταξύ υψηλόβαθμων αξιωματούχων των δύο σταθμών.  Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στο πλαίσιο αυτής της συγκατοίκησης και της συνεργασίας έχουν μπει και εκπομπές του ΣΚΑΪ με σκοπό από τον καινούργιο χρόνο να πάνε στο STAR.

Όχι να βγαίνουν από τον αέρα του STAR αλλά από τα στούντιο και με τεχνικούς του σταθμού και να συνεχίσουν να βγαίνουν από τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι εκπομπές του ΣΚΑΪ που εξετάζεται να «μετακομίσουν» στο STARείναι οι «Εδώ» και «Rodeo», αλλά και η «Πανόραμα Survivor» που θα βγει όταν ξεκινήσει ο καινούργιος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Βέβαια αυτό το σχέδιο θα προχωρήσει αν και εφόσον ευοδωθεί η «συγκατοίκηση», αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εδώ και μέρες… προχωρά σε λεπτομέρειες που προϊδεάζουν ότι θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Βέβαια, όπως ανέφερα στην αρχή, αυτό που περιμένουν για να αποφασίσουν είναι τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες ώστε να αποφασίσουν όλες οι πλευρές τι… συμμαχίες θα κάνουν ενόψει του διαγωνισμού. Κι η αλήθεια είναι ότι… χτίζονται πολλά «μέτωπα» που θα τα πούμε εν καιρώ…!

newsit-Γρηγόρης Μελας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]