Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Δεν είχα θεοποιήσει ποτέ αυτό που λέγεται “ελληνικό star system”»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα προέρχεται από μια εξαιρετικά δεμένη οικογένεια. Οι γονείς και η αδελφή της μένουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνη έχει γίνει πλέον μόνιμη κάτοικος Αθηνών.

«Τον Ιανουάριο κλείνω δύο χρόνια σε αυτή την ανήσυχη πόλη! Δεν προσαρμόστηκα εύκολα, όμως πλέον έχει μπει στην καρδιά μου με έναν ξεχωριστό τρόπο. Αγαπώ τις εμπειρίες που μου έχει χαρίσει, αγαπώ τις φωτισμένες νύχτες της, όπως και τους περιπάτους στο Κέντρο της, αλλά και στα όμορφα προάστια». Βέβαια, η φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι άκρως απαιτητική με πολύωρα γυρίσματα, κάτι που της αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για τη δική της ζωή. «Ένα συνηθισμένο μου 24ωρο ειλικρινά είναι σπίτι – δουλειά, δουλειά – σπίτι. Όταν το πρόγραμμά μου δεν είναι τόσο φορτωμένο, επιλέγω συνήθως να παρακολουθώ παραστάσεις στο θέατρο, να πηγαίνω σινεμά ή να κάνω πράγματα που με ξεκουράζουν. Αυτό που έχω στερηθεί και θα ήθελα να μπορώ να πραγματοποιώ συχνότερα είναι να πηγαίνω στην πόλη μου».

Η Θεσσαλονίκη παραμένει η αδυναμία της, αλλά και το μέρος που χαλαρώνει και ηρεμεί με την οικογένεια και τους φίλους της. Η αναγνωρισιμότητα, οι τηλεοπτικές κάμερες και οι συνεντεύξεις δεν έχουν επηρεάσει το χαρακτήρα της, κάτι που μου επισημαίνει και η ίδια. «Αισθάνομαι μεγάλη ευτυχία και ευλογία που έχω την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Άλλωστε νιώθω δημιουργική μέσα από αυτήν. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα έλεγα πως έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου εξαιτίας όσων μου προσφέρει η ενασχόλησή μου με την υποκριτική. Τώρα, σχετικά με τους εγχώριους celebrities, θα σου πως την εξής αλήθεια: Δεν είχα θεοποιήσει ποτέ αυτό που λέγεται “ελληνικό star system”».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !