Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star !

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα MasterChef!  Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζομένων στην κουζίνα ,και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef,  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ! 

Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ ,Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν απέναντι στους διαγωνιζομένους, θα κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τη γεύση. Σε ρόλο μέντορα, δεν θα αξιολογούν μόνο αλλά θα κατευθύνουν και θα συμβουλεύουν τους διαγωνιζομένους, υπό την πίεση των ιδιαίτερα απαιτητικών δοκιμασιών.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, οι οποίοι έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα στο MasterChef, κέρδισαν τον σεβασμό των περσινών διαγωνιζομένων, και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφουν στο MasterChef 2.  Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μας συστήθηκε πέρυσι καθώς ήταν η «μαγειρική ψυχή» πίσω από το MasterChef, αυτός που δημιουργούσε τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων. Φέτος επιστρέφει στο MasterChef 2 σε ρόλο κριτή.  Οι τρεις βραβευμένοι chef ελπίζουν πως θα συναντήσουν πολλούς ταλαντούχους μάγειρες και υπόσχονται αυτή τη χρονιά μεγάλες ανατροπές!

Την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, οι τρεις κριτές βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη από όπου και ξεκίνησαν οι audition για το MasterChef 2 ενώ σήμερα (Δευτέρα 13/11) ολοκληρώνονται οι audition και στην Αθήνα. Οι τρεις κορυφαίοι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν, απογοητεύθηκαν, και γοητεύθηκαν ,και έδωσαν τις 50 ποδιές στους υποψηφίους, που περνάνε στην επόμενη φάση του MasterChef 2!

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, το MasterChef 2 επιστρέφει στο Star! Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]