Δέσποινα Βανδή: Μετά το 'Rising Star', δέχτηκε προτάσεις για...


Η Δέσποινα Βανδή είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει δοκιμαστεί τηλεοπτικά σε θέση κριτή δυο μουσικών σόου, του The Voice και του Rising Star.


Η τραγουδίστρια μιλά στο People και μέσα σε άλλα αποκαλύπτει πως και φέτος είχε ανάλογη πρόταση...

Τηλεοπτικές προτάσεις είχες κι άλλες, και πριν και μετά...

Και φέτος είχα για σόου, αλλά θεωρώ χωρίς να θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες πως αυτό έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Αν είναι να ξανακάνω τηλεόραση, θέλω να είναι κάτι που θα με ιντριγκάρει. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση γιατί απλά μου πήγε. Αν προκύψει κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ, δεν είμαι καθόλου αρνητική.  

Θα τολμούσες ένα θεατρικό έργο που να μην είναι μιούζικαλ; 

Πολύ τολμηρό αυτό που λες. Όταν με προσέγγισαν οι αδερφοί Τάγαρη και η Θέμις, πέρα από το ότι ο τίτλος, Mamma Mia! ,μου άρεσε πάρα πολύ, αυτό στο οποίο δεν μπόρεσα να αντισταθώ ήταν ότι εκείνοι πίστευαν τόσο πολύ πως θα είμαι καλή για τον ρόλο ώστε ήταν αφοπλιστικοί. Όταν μου είπαν ότι αν δεν πω εγώ το «ναι» δεν θα προχωρήσουν παρακάτω, αισθάνθηκα ωραία γιατί αντιλήφθηκα ότι με πίστευαν. Καλώς ή κακώς, λειτουργώ με έναν τέτοιο τρόπο σε πράγματα που δεν είναι μέσα στο βεληνεκές μου. Έχω ανάγκη να μου πει κάποιος που εκτιμώ «είμαι σίγουρος πως μπορείς να το κάνεις». Δεν νομίζω ,όμως, ότι θα τολμούσα να πάω σε κάτι τόσο άγνωστο, ένα θεατρικό πέρα από το μιούζικαλ. Αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: