Στο αποψινό επεισόδιο του #Nomadsgr

0
Στο αποψινό επεισόδιο έχουμε το αγώνισμα για τη δεύτερη ατομική ασυλία από το οποίο θα προκύψουν άλλοι 2 υποψήφιοι μονομάχοι. Ο νικητής του αγωνίσματος παίρνει την ασυλία. Όποιος παίκτης χάσει στο σημερινό αγώνισμα θα είναι ο 3ος υποψήφιος μονομάχος. Στη συνέχεια οι νομάδες, θα ψηφίσουν τον 4ο υποψήφιο μονομάχο. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τον νικητή θα προτείνει ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Οι δύο παίκτες με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι οι μονομάχοι της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

Στο σημερινό αγώνισμα της 2ης ατομικής ασυλίας οι παίκτες θα παίξουν ανά δύο και μετά από κλήρωση.
Ξεκινώντας θα πρέπει να λύσουν το σχοινί στο στύλο και να απελευθερώσουν το πρώτο ραβδί επάνω στο οποίο θα στηρίξουν ένα μπαλάκι.
Καθώς προχωρούν, θα πρέπει συνεχώς να ισορροπούν το μπαλάκι επάνω στο ραβδί και να ξεπερνούν τα εμπόδια που θα βρίσκουν μπροστά τους.
Στο πρώτο εμπόδιο θα πρέπει να περπατήσουν επάνω στις δοκούς. Στο δεύτερο εμπόδιο θα περάσουν κάτω από τα ξύλα. Στο τρίτο εμπόδιο θα περπατήσουν επάνω στην τραμπάλα και στο τέταρτο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν ανάμεσα από τα ξύλα.
Σε όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν, θα πρέπει να λύνουν το σχοινί για να απελευθερώνουν το ραβδί και να το τοποθετούν ως προέκταση στο ραβδί που θα κρατάνε.
Συνολικά θα μαζέψουν 4 ραβδιά και πάντα το μπαλάκι θα πρέπει να είναι τοποθετημένο στην κορυφή.
Φτάνοντας στο τέρμα, θα πρέπει να βάλουν το μπαλάκι μέσα στο σακί και να το πετάξουν χρησιμοποιώντας το σχοινί με σκοπό να το ρίξουν επάνω στο τραπέζι. Εκείνος που θα καταφέρει να το ρίξει πρώτος θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας.
Σε περίπτωση που τους πέσει το μπαλάκι ή πέσουν οι παίκτες σε κάποιο από τα εμπόδια θα πρέπει να ξαναγυρίσουν στην αρχή του εμποδίου. 
Οι 4 νικητές που θα προκύψουν από τα πρώτα 4 αγωνίσματα θα αγωνιστούν σε δυο ημιτελικούς όπου θα προκύψουν δυο νικητές. Οι δυο νικητές θα παίξουν σε ένα τελικό και εκείνος που θα κερδίσει θα πάρει την ατομική ασυλία.
Το ίδιο θα συμβεί και με τους ηττημένους. Οι 4 ηττημένοι θα παίξουν σε δυο ημιτελικούς και οι δυο ηττημένοι που θα προκύψουν θα παίξουν μαζί σε ένα τελικό. Εκείνος που θα χάσει είναι ο 3ος μονομάχος. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !