Το τηλεοπτικό κοινό σε μία ακόμη ψηφοφορία απ
οφάσισε ο παίκτης που θα έβρισκε απέναντί του ο πρώτος μονομάχος, Μάνος Πίντζης, να είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ο ηθοποιός έριξε το κεφάλι και έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Σε κλάματα ξέσπασε ο Λευτέρης τη στιγμή που έκατσε στην θέση του μονομάχου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για όλους με τον Μάνο να φεύγει εκνευρισμένος από το συμβούλιο.

Γι’ αρκετή ώρα οι παίκτες είχαν σκορπίσει και κανείς δεν γνώριζε τι απόφαση θα έπαιρναν οι Λευτέρης Παρασκευάς και Μάνος Πίντζης. Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις ο γκριζομάλλης ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, γεγονός που ανακοίνωσε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η απόφασή του συζητήθηκε ιδιαίτερα, με την Αποστολία Ζώη να αφήνει αιχμές, λεγόντάς του: «Χαίρομαι που δεν μίλησες».

Στη συνέχεια είδαμε τον παρουσιαστή να ζητά από τον παίκτη που αποχώρησε οικειοθελώς να του εξηγήσει τι συνέβη. «Είναι η στιγμή που έσπασα. Όποτε σπάω δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτό που μου συμβαίνει δεν θέλω να το εξομολογηθώ. Ζητάω συγγνώμη από εσένα, από την παραγωγή… Είναι καθαρά δικό μου θέμα», αποκάλυψε μετά την απόφασή του στο Γρηγόρη, χωρίς να θέλει να μιλήσει περισσότερο.

Δείτε το βίντεο.

1 σχόλιο:

Steve 13 είπε...

Πιο κακοστημενα πεθαινεις . Η παραγωγη το χει παει σε αλλο επιπεδο με τις ιντριγκες που φαινεται ψευτια . Η ζώη αλιμονο αν δε χωνοταν και εκειχ

Bottom Ad [Post Page]