Αν και τα νέα από το μέτωπο του MEGA λέγεται ότι είναι θετικά και ανάμεσα στους εμπλεκομένους επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, την ίδια ώρα οι υπόλοιποι καναλάρχες λένε ότι έχει
παρατραβήξει η ιστορία και κάνουν λόγο ευθέως πλέον για «Αθέμιτο ανταγωνισμό»! Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι δεν γίνεται να βγάζουν χρήματα οι μέτοχοι του MEGA κι οι τράπεζες, και το κανάλι που δεν επενδύει και δεν καλύπτει τις υποχρεώσεις του να αντλεί διαφήμιση από την αγορά, την οποία στερούνται οι ίδιοι, που επενδύουν εκατοντάδες εκατομμύρια για πρόγραμμα, είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε εργαζομένους, ταμεία, προμηθευτές κ.α. . «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών με το MEGA να απολαμβάνει διαφήμιση, να τους «κόβει» τηλεθέαση, να βγάζει ακόμη και νέες σειρές, χωρίς να πληρώνει κανέναν!

Πηγή: Enimerosi24

1 σχόλιο:

Niki είπε...

όταν πέρσι -μετα απο ενα διαγωνισμο παρωδια που οι ιδιοι λοιδώρησαν- καποια καναλια εκμεταλλευτηκαν τον ακυρο διαγωνισμο και πηραν προγραμματα που ειχαν εξασφαλισει οι "χαμενοι" του διαγωνισμού, τότε αυτό δεν ήταν αθέμιτος ο ανταγωνισμός?
Δεν νοθεύτηκαν οι ισορροπίες στην tv?
Δεν κέρδισαν κάποιοι χρήματα και τηλεθέαση με αυτό τον τρόπο, εις βάρος άλλων?

Τώρα τους φταίει το MEGA...

Bottom Ad [Post Page]