Είναι ωραίο το ταξίδι. Είναι, όμως, ακόμη καλύτερο όταν το κάνεις με παρέα. Δύο νέα ερωτευμένα παιδιά, ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση, μοιράζονται με τους τηλεθεατές τοπία, στιγμές, γέλια, φάρσες, διαφωνίες, συγκίνηση, ζήλεια, ενθουσιασμό, ό,τι ενώνει δύο ανθρώπους.
Ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου, δημοσιογράφοι και οι δύο, έμπειροι ταξιδιώτες, άριστοι γνώστες των social media, αξιοποιούν τις δυνατότητες που τους δίνει η τεχνολογία και δημιουργούν με χιούμορ και φωτεινή διάθεση τα δικά τους ταξιδιωτικά stories. Συχνά μαζί τους θα ταξιδεύει και η Μπρίλη, ένα μαλτεζάκι με… άποψη.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου η Σοφία και ο Πέτρος ταξιδεύουν στο πανέμορφο Λονδίνο, που ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, κι ανακαλύπτουν τις γειτονιές του.
Ακολουθούν τα βήματα του Χιου Γκραντ και της Τζούλια Ρόμπερτς στο Notting Hill και βρίσκουν τα σημεία όπου γυρίστηκε μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες όλων των εποχών.
Στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, το Hyde Park, ο Πέτρος αιφνιδιάζει τη Σοφία κι αποφασίζει να βγάλει λόγο στ’ αγγλικά, μπροστά σ’ όλο τον κόσμο.
Οι δυο τους τριγυρνούν στον εμπορικότερο δρόμο της Ευρώπης, την Oxford Street και καταλήγουν για κοκτέιλ στο ιστορικό American Bar, που μόλις αναδείχθηκε το καλύτερο bar στον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]