«Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μία ωραία παράσταση και το δίδυμο αυτό σκοτώνει. Το είδατε. Είναι
καταλυτικό στις μέρες μας το γέλιο. Είμαστε και οι δυο, με συγχωρείτε για αυτό που θα πω, κορυφαίοι ηθοποιοί, κωμικοί ηθοποιοί και για εμάς ήταν υποχρέωση να την ανεβάσουμε αυτή την παράσταση και δεν είναι μεγάλα λόγια αυτά που λέμε» δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης παρέα με τον συμπρωταγωνιστή του στο θέατρο Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και ρωτήθηκε για την άποψη του πάνω σε αυτές τις δηλώσεις, δίνοντας σαφή απάντηση…

«Αυτό δεν θα το είχες ακούσει από κανέναν της παλιάς γενιάς. Η Βλαχοπούλου έβγαινε στη σκηνή, ο κόσμος παραληρούσε και έλεγε «μα τι μου βρίσκουν και γελάνε» και της έλεγα «συνειδητοποιείς τι συμβαίνει με εσένα;». Ήταν πάρα πολύ ταπεινή. Άλλο σεμνός, άλλο ταπεινός και άλλο να ξέρεις ποιος είσαι. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Αυτές οι δηλώσεις γενικώς δεν μου αρέσουν «είμαι ο καλύτερος», «εγώ είμαι η πρώτη αξία», δεν μου αρέσουν αυτά. Άσε την ιστορία να γράψει και άσε τον κόσμο να το λέει, όχι εσύ ο ίδιος. Γιατί οι παλιότεροι δεν θα ακούσετε ποτέ να πει «είμαι η πρώτη/πρώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]