Η Ελένη Βαΐτσου είναι αναντίρρητα ταυτισμένη με τον ρόλο τής Μελίνας στο επιτυχημένο σίριαλ ,ΜΠΡΟΥΣΚΟ. Τη φετινή σεζόν η ηθοποιός συμμετέχει στο ''Κόκκινο νυφικό'' του Alpha, όπου κι
υποδύεται τη Μάιρα. 

Πώς θα χαρακτήριζε την ηρωίδα της;

«Η Μάιρα είναι μια γυναίκα με πολλές αντιθέσεις. Από τη μια προβάλλει ένα σκληρό και αδιαπέραστο προσωπείο και φαίνεται απρόσιτη, από την άλλη έχει πολλές αδυναμίες και ανασφάλειες. Κουβαλάει ένα μυστήριο και φαίνεται να είναι ικανή για όλα προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της».

Το ''Κόκκινο νυφικό'' είναι μια μαύρη κωμωδία. Πόσο εξοικειωμένο είναι το κοινό με ένα τέτοιο είδος; 

«Η κωμωδία είναι πάντοτε ένα ρίσκο στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως η μαύρη. Είναι ένα είδος που δεν εκβιάζει το γέλιο και επειδή η αίσθηση του χιούμορ διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και επειδή το κοινό που απολαμβάνει αυτού του είδους τις σειρές έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια απ' την τηλεόραση γιατί δεν υπήρχαν. Επίσης, δύσκολα βάζεις στο πρόγραμμα σου μια σειρά που έχει ένα επεισόδιο την εβδομάδα. Μια σειρά δραματική με καθημερινή προβολή έχει τη δύναμη να κρατήσει περισσότερο τον κόσμο, που θέλει ένα διάλειμμα στους δέκτες».

Tv Κous Kous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]