Με μια εξαιρετικά πενιχρή «προίκα» που με το ζόρι έφθασε στο 3% (από το πρώτο debate),
αναμένεται απόψε το βράδυ η δεύτερη τηλεμαχία των υποψηφίων για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς ,στην ΕΡΤ. Φυσικά οι προσδοκίες για απόψε σε επίπεδο τηλεθέασης είναι μεγαλύτερες και δικαίως, αφού τα πρόσωπα των δημοσιογράφων είναι γνωστά και επί πλέον το debate θα μεταδοθεί σε επανάληψη από το MEGA και τον ΑΝΤ1.

Έτσι, ως προς το μιντιακό σκέλος απέναντι στους εννέα υποψηφίους θα καθίσουν μετά από κλήρωση οι δημοσιογράφοι, Στεφανία Μουρελάτου ,από τον ΑΝΤ1, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, από το MEGA, η Αμαλία Κάτζου ,από το «ΕΨΙΛΟΝ», η Κάτια Μακρή, από το STAR και η Ράνια Τζίμα, από τον ALPHA. Αυτή ,λοιπόν, θα είναι και οι σειρά με την οποία οι δημοσιογράφοι θα θέσουν τις ερωτήσεις τους, δηλαδή, πρώτη η Μουρελάτου, δεύτερος ο Χασαπόπουλος, τρίτη η Κάτζου, τέταρτη η Μακρή και πέμπτη η Τζίμα. Για την ιστορία να σημειωθεί ότι η Ράνια Τζίμα στη σύσκεψη των δημοσιογράφων που αποφασίστηκε η σειρά με την οποία θα καθίσουν και θα υποβάλλουν ερωτήσεις, μετέφερε την πρόταση του διευθυντή της Βασίλη Παπαδρόσου να μη γίνει κλήρωση, αλλά να παραταχθούν οι δημοσιογράφοι σύμφωνα με την τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Η πρόταση ,όμως, απορρίφθηκε εν μέσω έντονων αντιδράσεων και επικράτησε η κλήρωση. Τέλος να σημειωθεί ότι τον συντονισμό θα έχουν η Δώρα Αναγνωστοπούλου και ο Παύλος Τσίμας, από την ΕΡΤ και τον ΣΚΑΪ αντίστοιχα.

Enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]