Η Μπακοδήμου δηλώνει: 'Στην αρχή είχα αμφιβολίες για το ΤΑΛΕΝΤΟ'

0

Η Μαρία Μπακοδήμου, μετά από πολλά χρόνια που ήταν δίδυμο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ανέλαβε φέτος θέση κριτή στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ του Σκάι.


Η ίδια μιλά στο ''Τηλέραμα'' για το κόνσεπτ, τη ''γραμμή'' που έχουν, αλλά και αν την προβλημάτισε η τηλεοπτική αποχή της..

Είπατε αμέσως το «ναι» στην πρόταση;  

«Στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες. Αυτό ,όμως, που λειτούργησε πολύ θετικά ήταν η άποψη που είχε η παραγωγή. Ότι δηλαδή δεν πρέπει να είμαστε απαραίτητα επικριτικοί απέναντι σε αυτό που δεν μας αρέσει. Η "γραμμή" που έχει αυτή τη στιγμή το "Ελλάδα, έχεις ταλέντο" είναι μια επιτροπή με θετική διάθεση. Η συμμετοχή του Γιώργου και του Σάκη ήταν επίσης ένα σημαντικό κίνητρο για να δεχτώ. Γενικότερα, αν το περιβάλλον δεν μου ταίριαζε, θα δυσκολευόμουν. Επειδή έχω μια συγκεκριμένη τηλεοπτική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, μόνο με τον Φώτη, η πρώτη μετάβαση σε κάτι διαφορετικό σίγουρα ήθελε περισσότερο ψάξιμο».

Το διάστημα της αποχής από την τηλεόραση, σας προβλημάτισε για το επόμενο βήμα;  

«Φυσικά και είχα έναν προβληματισμό. Είμαι σε μια μεταβατική φάση, όπως εξάλλου όλοι μας αυτή την εποχή! Όταν αφήνεις ένα σταθερό έδαφος για να πας σε ένα άλλο, που δεν το έχεις "πατήσει" ακόμα, είσαι λίγο στον αέρα. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια, ταυτόχρονα ,όμως, είναι αναζωογονητικό. Μπορεί να ανακαλύψεις για τον εαυτό σου καινούργια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα είχα χρόνο να ασχοληθώ και με την εταιρεία μου, κάτι που χρειαζόταν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !