Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, σε πρόσφατη συνέντευξή του ,μιλά για το αν κάνει κάτι τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν, το θέατρο, αλλά και τις μικρές του απολαύσεις...


Ο ίδιος έχει, κάποιο γούρι;  

«Το γούρι μου είναι η δουλειά που έχω ρίξει πριν! Ε, και κανένα "μικροπραγματάκι", όπως μια κάρτα με ευχή ενός αγαπημένου προσώπου στο καμαρίνι, με τονώνει», λέει μιλώντας στην εφημερίδα, Παραπολιτικά, ενώ όταν η συζήτηση έρχεται στην τηλεόραση, ο ηθοποιός εξηγεί ότι φέτος δεν θα τον δούμε σε κάποια σειρά, ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν του λείπει: 

«Η φράση "μου λείπει" πάει μόνο σε ανθρώπους. Από εκεί και πέρα είμαι πάντα ενεργός ως ηθοποιός και δεν έχω καλλιτεχνικές ελλείψεις. Μόνο όνειρα. Λόγω της παράστασης, δεν ήθελα παράλληλα τίποτα άλλο. Άλλωστε δεν έχω κάνει καμιά μεγάλη αποχή από την τηλεόραση. Μέχρι τον Ιούλιο έπαιζε το ''Daddy Cool''».

Όταν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλάει για τη δουλειά του είναι αποστομωτικός... 
«Το θέατρο και η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Στιγμές μαζί με τους ανθρώπους που αγαπώ είναι η ζωή μου. Χωρίς ένα από τα δύο θα ήμουν μισός».

Όσο για εκείνες τις λίγες στιγμές της καθημερινότητας του που δεν βρίσκεται στις πρόβες και στο θέατρο φροντίζει να αποφορτίζεται με χαλαρές στιγμές και δικούς του ανθρώπους...

«Ένα φαγητό, ένας καφές, σινεμά, ένα ταξίδι είναι οι μεγάλες μικρές μου απολαύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]