Φέτος υπάρχει μια υγιής μάχη στα τηλεπαιχνίδια. Ποια μερίδα του κοινού έχετε κερδίσει εσείς;

«Πιστεύω πως φέτος υπάρχει μια υγιής μάχη σε όλες τις ζώνες της τηλεόρασης. Δεν υπάρχει μια συνεχής ροή με βάση την τηλεθέαση. Δεν υπάρχουν συνεχόμενες καλές μέρες για συγκεκριμένες εκπομπές. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, η τράπουλα ξαναμοιράζεται, το παιχνίδι ξαναπαίζεται και αυτό μπορεί να σημαίνει πως ο τηλεθεατής είναι πολύ απαιτητικός, γεγονός που είναι καλό. Πιστεύω πως το «Slam» απευθύνεται σε μια μερίδα κόσμου που επιστρέφει το μεσημέρι από τη δουλειά του, θέλει να δει κάτι να χαλαρώσει, αλλά, κλείνοντας την τηλεόραση, θα του έχει μείνει κάποια πληροφορία. Και αυτό είναι το ωραίο σε αυτό το παιχνίδι, σου προκαλεί έναν εθισμό»

Παρά ταύτα, σας επηρεάζει μια μέρα με χαμηλά νούμερα;

«Φέτος είναι η πρώτη φορά που έχω και εγώ μεγάλη αγωνία για τα νούμερα. Όχι ότι δεν την είχα πέρσι, φέτος όμως είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλα τα κανάλια και όλους όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά. Δεν με επηρεάζει. Απλά, κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί κάνω το καλύτερο δυνατό και προσπαθώ να βγάλω από όλους τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν θα με ρίξει μια κακή μέρα σε νούμερα, γιατί ξέρω πως η επόμενη θα είναι μια καλύτερη μέρα»

Πάντως, το τηλεπαιχνίδι και η επαφή με τον κόσμο φαίνεται να είναι πιο κοντά σε εσάς.

«Παντού ένιωθα καλά. Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Δεν θα έκανα κάτι αν δεν ένιωθα καλά μέσα σε αυτό. Κάθε βήμα όμως είναι διαφορετικό, σε εξελίσσει και σε φέρνει ένα σκαλάκι παραπάνω», λέει η παρουσιάστρια στο 7 μέρες tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...