Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ,μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί τα πακέτα, απόψε, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 22.00, που κρύβουν δύο συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.


Τι μπορεί να κρατάει μακριά δύο νεαρά παιδιά, ενώ ζουν στην ίδια πόλη; Ο Δημήτρης έρχεται στην εκπομπή, αποφασισμένος να διεκδικήσει χώρο στη ζωή της παραλήπτριας. Από μικρό παιδί ονειρεύεται τη στιγμή που θα τη συναντήσει και μια φωτογραφία της που έχει στην κατοχή του θεωρεί είναι ότι το ακριβότερο περιουσιακό του στοιχείο. Τόσα χρόνια ο φόβος της απόρριψης τον κρατούσε μακριά της. Πια, δεν μπορεί άλλο να περιμένει. Άραγε, το πακέτο του θα έχει αποδοχή; 

Η Ελένα ταξιδεύει από τη Στοκχόλμη, προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής της μητέρας. Παρόλο που γνωρίζει από πέντε ετών ότι είναι υιοθετημένη, δεν επιχείρησε ποτέ να αναζητήσει τις ρίζες της από φόβο μην πληγώσει τους θετούς της γονείς. Οι γονείς της έφυγαν από τη ζωή και η ίδια μόλις πριν από λίγο καιρό πήρε στα χέρια της την πράξη υιοθεσίας της. Ποιο τραγικό γεγονός θα αλλάξει το ρου της ιστορίας; Άραγε η μητέρα είχε μιλήσει ποτέ σε κανέναν για την ύπαρξη της Ελένας; Μια εξέλιξη που θα συγκινήσει. 

Η συνέχεια επί της οθόνης… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]