Ο Χάρης Γρηγορόπουλος πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ του Alpha ,Έλα στη θέση μου,
όπου κι υποδύεται τον Θοδωρή, ιδιοκτήτη ενός καφενείου. Ο ηθοποιός μιλά στην Espresso μέσα σε άλλα για τους ρόλους που κατά καιρούς έχει ενσαρκώσει. 

«Να παραπονεθώ που μου δόθηκε ο ρόλος του αθώου Τρελαντώνη στο “Καφέ της Χαράς”; Να γκρινιάξω για τον ρόλο του διπρόσωπου Κίκη στο “Μπρούσκο”; Να φωνάξω για τον γρουσούζη Θοδωρή τού “Ελα στη θέση μου”; Όλοι τους είναι κόντρα ρόλοι που με πήγαν και με πάνε παρακάτω» ,αναφέρει, αλλά μετά το ξανασκέφτεται και λέει με χιούμορ: «Άντε να βγάλω έναν αναστεναγμό, γιατί η πολλή δουλειά δεν σε αφήνει να ταξιδεύεις. Και η ανθρώπινη φύση αγαπά το ταξίδι, γιατί μέσα από αυτό μαθαίνει τον κόσμο» ,μας λέει και μοιράζεται μαζί μας τους κρυφούς ταξιδιωτικούς πόθους του...

«Θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω στη Λατινική Αμερική, αλλά και στα νησιά του Ινδικού Ωκεανού. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δεν πρέπει να λέω πολλά, γιατί προβλέπω να με καλούν στο “Survivor”. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά είμαι 53 χρόνων άνθρωπος και δεν αντέχω την ταλαιπωρία».

Θεατρικά, ο Χάρης πρωταγωνιστεί στην παράσταση,«Βάφ' τα μαύρα...», στο θέατρο Λαμπέτη, όπου μοιράζεται το ίδιο σανίδι με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και τη Μαρία Φιλίππου, με τους οποίους είναι μαζί και στη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]