Εντύπωση έχει προκαλέσει γενικότερα «στην πιάτσα» η παντελής απουσία του πρώην εκδότη του.
«Έθνους» από τα δρώµενα στον χώρο των media. Με δεδοµένη τη σχέση που διατηρεί µε τον ισχυρό άνδρα της 24Media ,∆ηµήτρη Μάρη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που, όταν πληροφορήθηκαν τη συνεργασία του τελευταίου µε τον επιχειρηµατία, Ιβάν Σαββίδη, έσπευσαν να καλλιεργήσουν σενάρια περί έµµεσης εµπλοκής Μπόµπολα στο νέο εγχείρηµα.  Ωστόσο, κάτι τέτοιο όχι µόνο δεν ισχύει, αλλά απεναντίας ο κ. Μάρης δεν δείχνει καµία διάθεση, πέρα από τη σχέση που έχει µε τον Φώτη Μπόµπολα στη στοιχηµατική εταιρεία, Στοίχηµαν, να έχει οποιαδήποτε άλλη, κοινή, επιχειρηµατική σχέση µαζί του.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω,και σύμφωνα με το ''Parapolitika.gr'', αξίζει να σηµειωθεί η πληροφορία που διακινείται σε πολύ «εξειδικευµένους» χώρους, σύµφωνα µε την οποία προ ηµερών υπήρξε συνάντηση υψηλόβαθµου κυβερνητικού στελέχους µε τον πρώην εκδότη του «Έθνους», κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρώτος προσπάθησε να διερευνήσει αν ο κ. Μπόµπολας θα συµµετείχε σε πολυµετοχικό επιχειρηµατικό σχήµα για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας. Με βάση τα όσα διακινούνται, ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος εκδότης έδειξε να ενδιαφέρεται να συµµετάσχει σ' ένα τέτοιο σχήµα.

Η  Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός θα ήθελαν εκτός από τη βέβαιη συµµετοχή του Ιβάν Σαββίδη να υπάρξει τουλάχιστον ένα ακόµη σχήµα που θα διεκδικήσει µε αξιώσεις την είσοδο στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, ενθαρρύνεται η συµµετοχή του επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Μάρη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται στον επικείµενο διαγωνισµό να εµφανιστεί και εταιρεία που κανείς, µέχρι στιγµής, δεν περιµένει ότι θα δηλώσει συµµετοχή στον διαγωνισµό για τις τηλεοπτικές άδειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]