Σήμερα η πρεμιέρα...


Ο Βασίλης Καλλίδης δεν λέει να κάτσει σε ησυχία! Από σήμερα, Σάββατο 18 Νοεμβρίου ,και κάθε Σάββατο , στις 19.00, έρχεται στον ΑΝΤ1, με το Street Food!

Με την πιο funky παρέα στο πλευρό του, μετατρέπει μία καντίνα – απ’ αυτές που όλοι έχουμε τιμήσει – σε έναν κινούμενο σταθμό απόλαυσης, και μαγειρεύει street food σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη.  Κάθε επεισόδιο και μία θεματική, κάθε επεισόδιο και μία νέα περιπέτεια!

Το 1ο επεισόδιο,  με τίτλο, “Spice it Up”, είναι για όσους το προτιμούν «καυτό». Ο Βασίλης Καλλίδης ξεκινάει με την καντίνα του, βάζοντας φωτιά στα φρένα αλλά και στους ουρανίσκους μας. Μαζί του ως guest, η Κατερίνα Ζαρίφη, θα συνοδεύσει τον Βασίλη Καλλίδη όπως πάντα με την έντονη προσωπικότητα και το ξεχωριστό της χιούμορ. Ανατρεπτική διάθεση, πολύ street food και μία μυστηριώδης… Σουζάνα που ανεβάζει το θερμόμετρο στο κόκκινο.

Street Food με τον Βασίλη Καλλίδη: Σήμερα, και κάθε Σάββατο στις 19.00, στον ΑΝΤ1!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: