Δύσκολο βράδυ πέρασαν οι άνθρωποι της παραγωγής του Survival Secrets και ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το patrisnews.com, ο παίκτης του reality αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος και είχε τάση για εμετό κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, με αποτέλεσμα τόσο οι συμπαίκτες του όσο και η παραγωγή του παιχνιδιού να ανησυχήσουν πολύ, καθώς αυτά αποτελούν συμπτώματα εμφράγματος.

Αμέσως, ο Μπατίστα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Πύργου συνοδεία ενός ανθρώπου της παραγωγής ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του.

Το ρεπορτάζ  θέλει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να έχει περάσει τη νύχτα εντός νοσοκομείου, έχοντας πρώτα μεταβεί στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Παρότι τα συμπτώματα υποχώρησαν και ο ίδιος αισθάνθηκε καλύτερα, οι γιατροί θεώρησαν σκόπιμο να τον κρατήσουν στην Καρδιολογική Μονάδα. Οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση που θα κρίνει αν ο παίκτης θα χρειαστεί να νοσηλευτεί ή αν μπορεί να επιστρέψει στην Κουρούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]